tonight, imma fight till we see the sunlight

happy new year mina vanner!!
med tanke pa att det faktiskt ar nyarsafton & jag ar ratt sent ute som vanligt sa hinner jag inte skriva sa himla mycket! har haft en bra vecka, i tisdags var jag med anna & hennesforaldrar +gunnel och besokte fangelset i fremantle! var faktiskt hur intressant som helst & vi hade en riktigt bra dag!! igar var jag i kingspark med trevligt sallskap & gott kaffe och myste! :)

klockan ett ska jag och linn hoppa in i taxin till anna for att klockan tre aka till glenn dar det blir lite bad i poolen & lite drinkar innan vi aker vidare till den stora festen i cottesloe! ojojoj det har kan inte bli annat an lyckat!

ha en alldeles underbar kvall & gott nytt ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XX

19-26 december i bilder!!







boxing day!

att uppleva julen i australien har varit intressant & extremt mysigt! saknar givetvis den vanliga julen dar hemma, med nara & kara men har haft det otroligt bra har ocksa!

det kom lite slakt till andrew hit & barnen var ju alldeles ivriga for att fa oppna sina julklappar! vanligtvis sa oppnar man julklapparna pa morgonen har, men min familj vill att barnen ska kanna lite pirr, sa dem far oppna precis innan lunch! har siktar man in sig pa lunchen, det ar det stora pa juldagen! jag tog massor med fina bilder, men som sagt kan jag inte lagga ut dom forran jag kommer hem till perth! det grillades bamba rakor & vi at kalkon & skinka och drack vin pa balkongen! at pams goda efterratter och vi alla satt matta sa det inte var klokt! lange sen jag at sadar mycket! sen har dom en liten tradition att man gar till stranden nar lunchen har smalt lite! det var verkligen mangas traditioner, da stranden och vattnet var fylld av familjer! helt annorlunda jamfor med sverige givetvis! bada ar sa otroligt mysiga & fina pa sina satt! inte varje dag man badar i indiska oceanen pa juldagen, hehe
fick tre otroligt fina berlocker i julklapp som ar till mitt armband som jag fick av mamma och pappa! en delfin fran noah, och ett fyrklover "for lyckan och aventyret i australien", av karins mor & far & kerstin & sen en liten figur med stjarnor & manar, av stella moondance! jag blev alldeles rord! sen fick jag en jattejattefin klanning fran french connection!

idag har vi varit pa en annan strand, helt underbart vad fina stranderna ar har nere. kanns som paradiset! turkost vatten, och alldeles kritvita strander..
har haft en jattebra vecka pa manga satt och vis, men imorgon bar det av att aka hem till palmyra & hem till linn! ska bli skont! formodligen blir det lite sunday session om det hinns med!!

love life!

merry christmas

25e december idag, vilket ar the big day har i australien. igarkvall stallde barnen ut vaniljvodka (tomtens favoritdryck) och lite notter till renarna! :)
imorse berattade andrew att tomten lamnade julklappar vid notterna ute vid entren & att han inte alls visste om att vattenspridaren sattes pa imorse..
haha dom ar sa roliga

nu iallfall ar familjen ute pa stranden och later kille springa runt & leka! jag vantar pa att min kara linn ska ha atit frukost sa vi kan ringas!! :)
sen ska jag hoppa in i duschen & gora mig lite fin! inte varje dag man har en sommarklanning pa sig pa juldagen..

skypade med min bastaste elin igar & en stor del av slakten! det var sa otroligt kul! saknar er alla!!

ha en bra juldag!!
PUSS

god jul!!

julafton idag! helt otroligt!! dagen har spenderats ute i 35 gradig varme & bara latat mig med min bok! var aven ivag med noah och stella pa cafet har i narheten & drack lite capuccino och barnen fick en varsin milkshake!
forklarade aven for barnen att anledningen till att det ar hur mycket flugor som helst som flyger runt har har filmkameror pa sig och som jultomtens helpers sitter och tittar pa skarmar om alla barn ar snalla! noah fick lite panik da for han erkande att han dodat tva flugor.. hur sot for man vara? :) vill packa ner stella & noah i resvaskan sen och ta med till sverige.. :) :)

barnen & andrew gick precis ivag till stranden & jag och karin ligger pa verandan och laser vara bocker och bara har det hur skont som helst! senare idag ska vi baka negerbollar, supergott!
imorgon ar det ju den stora dagen i australien, eftersom jul firas den 25e har. barnen har gatt och onskat hela dagen att vi var i sverige sa att julafton hade varit idag! haha

jag kan inte pasta att jag har sadar supermycket julkanslor, men en sak ar klar och det ar att jag saknar alla mina underbara vanner & min fantastiska slakt & familj! jag hoppas att ni allihopa far en mysig jul med mycket karlek & mycket god mat!! som tur ar ska jag skypa med en hel del idag sa lite far jag vara med iallafall!
tanker pa er alla!

god jul!!

60 graders

pappa och jag kom precis pa att idag har det varit nastan 60 graders skillnad pa temperaturen i strangnas och i dunsborough! hur galet ar inte det? haha :)
idag har jag egentligen inte gjort sa sarskilt mkt, vaknade tidigt pga av en skallande valp & sen tog jag barnen till stranden dar vi var ett litet tag tills dom borjade braka.. sen gick vi hem at lunch och sen tog jag dom till parken ett tag, tills dom borjade braka.. sen tog jag en timmespromenad och nar jag kom hem var scampin pa grillen nastan klara! at nog den godaste middagen pa valdigt valdigt lange! mums

nu har jag pratat med mor & far en timme pa skype, alltid lika kul! kanns helt galet att jag ska traffa dom om bara ett par veckor! :) :)
nu ska jag faktiskt krypa ner i sangen och lagga mig och titta pa en film jag har fatt av mamsen!

godnatt
pusspuss

high on life

jag har inte riktigt kant for att uppdatera da jag vet att jag inte kan lagga in nagra bilder forran vi kommer hem! men en liten uppdatering blir det iallfall! :)
idag har jag haft en alldeles underbar dag! var och fikade med allihopa imorse & sen var jag pa stranden och lekte med stella a noah hela dagen! supermysigt. vi har gjort sandslott & sjojungfrur! dom ar sa goa att man bara dor!!
jag vet att det ar ett jakla tjat om lilla kille, men arligt, han ar so sot!! lekt med honom ute i tradgarden i evigheter ocksa! :) sen innan middagen tog jag en powerwalk (!) & sen at jag varldens godaste bbq pa balkongen!
har iallafall haft en jatteskon och mysig dag! :) igar var vi pa en strand som seriost var kritvit och det turkosaste vattnet jag nagonsin har skadat! helt ofattbart vad fint det var dar. bilder laggs upp nar jag kommit hem!!

hoppas att ni alla mar bra dar hemma!
aaa jag kan bara inte vanta till nyar! kommer bli sa grymt!!
nu ar det forresten bara tio dagar kvar till thailand. please, hur snabbt far tiden ga egentligen??

saknar er!

dunsborough

igar formiddag foljde jag med karin och barnen till garden city dar vi at lunch & sen tittade pa bio! jattemysigt :)
sen akte vi hem och da kom linn direkt sa vi gick och tog en fika pa 58an! kvallen spenderas i subiaco, valdans trevligt!!

kom hem sent inatt sa tankte att jag skulle sova lange imorse, men jag studsade upp atta pga varmen & la mig och tittade lite pa tv, superskont! sen hamtade linn mig och vi akte till 58an och at amerikanska pannkakor till frukost & sen akte vi till stranden och lag dar nagon timme! underbart
vid tre tiden akte vi allihopa, valp, barn, katt, karin, pensionarerna, jag & andrew till dunsborough! det ar otroligt fint har, tradgardstomten ar ju kanske tio meter fran stranden.. helt fantastiskt
saknar dock redan linn hahaha
& hur ska det ga utan sunday session imorgon? haha

pusspuss

christmas


sahar juligt och fint har vi pa balkongerna i australien!

utflykt!!


idag plockade linnsan upp mig vid halv elva & da for vi till rivervale till anna! det blev en spontanutflykt till Aqwa, ett akvarium med hajar & grejer som ligger en timme harifran ungefar! pavagen dit insag vi att vi akte forbi ikea och vi bara tittade pa varandra och alla tankte samma sak; kottbulle lunch!!!! sa vi svangde in dit & at varldens godaste lunch. dock serveras kottbullarna med pommes frites & brunsas a lingonsylt, lite konstigt men ash sa gott!! :)
lite daimtarta slank aven ner, yummi!!
sen akte vill aqwa, var val inte varldens basta men jag hade inte sa hoga forvantningar, hehe. sag lite hajar och vi gick runt litegranna! :)  alltid mysigt med utflykter med tjejerna!! sen akte vi hem till anna och satte oss ute och doppade fotterna i poolen och bara tog det lungt!
sen nar jag kom hem lag det ett paket fran sverige pa min sang! tror ni jag blev overlycklig? det var varldens sotaste alexandra som skickade ett ton med svensk choklad, brev & massa fina bilder pa oss! hur gullig far man vara? blev sa himla glad! saknar dig vannen

jag tror att det ar idag klockan sex som jag ska pa puppy pre school med kille sa jag maste ga!
xx

varldens basta mamma & pappa



jag ar helt overlycklig over mitt nya armband! det ar sa himla fint :) sen ska jag kopa lite fina berlocker att satta pa det!
tack mor & far, ni ar underbara!! eller underbara ar en underdrift, ni ar bast!
och jag saknar er sa himla mycket ♥

world hold on




lordagen borjade jag med att ta ett morgondopp i poolen, det var namligen 37 grader nar jag steg upp! dagen skulle spenderas inne i stan for att jag & linn skulle handla julklappar! vi fick det mesta handlat men aven nyarsklanningar & lite andra smasaker fick folja med hem ocksa! mysig dag & jag bara alskar att sitta pa en uteservering i city a bara sitta a titta pa folk! det var lite konstigt att handla julklappar i 40 graders varme.. :)
nar vi skulle hem tog vi taget till fremantle for att sen aka buss hem till palmyra. vi missade bussen med ungefar tre minuter, och nasta gick inte forran om 1,5 timme sa vi bestamde oss for att ga hem! svetten rann kan jag lova! en timme tog det men det var det vart! ni kan kalla oss hurtbullar om ni vill.. (stannade visserligen pa tva mackar och kopte cola & glass)
nar vi kom hem sa tog vi bilen direkt till floden, satte oss pa stranden med marabou & sura ahlgrens bilar och bara njot och hade det hur mysigt som helst.

for som ni alla vet ar veckans stora handelse sondag; sunday session! vi hamtade anna som vanlig ordning och akte hem till linn dar vi drack lite vin & gjorde iordning oss & sen for vi till cottesloe hotel och sen vidare till claremont! helgen har varit jattebra verkligen & det var sjukt kul igar! :) :)

nu kom jag precis hem ifran kings park, linn och jag akte dit och lade oss i graset och bara lag och prata. myspys
nu ska jag nog sova for jag ar supertrott!
vill aven saga grattis till varldens bastaste josefine som fyller ar idag! loveu

nattinatti

gingerbread


vet att mina uppdateringar inte ar dom basta! men som pappa sa, jag ar inte i australien for att sitta vad datorn!! jag har faktiskt inte hunnit! :)
dagarna har ar fortfarande underbara & vi har haft en toppen helg verkligen!
i fredags bakade linn & jag pepparkakor med vara barn! det var faktiskt jattemysigt & dom blev riktigt goda a barnen tyckte det var jatteroligt!! :) vi har haft runt 35-40 grader i flera dagar nu & det ar heeelt galet vad varmt det ar!
jag hinner inte skriva sa mycket nu utan forsoker uppdatera senare ikvall ocksa & beratta om helgen!
har ar lite bilder fran peppgarkaksbakandet iaf;
pussxx


lovelovelove

idag ar jag av lite olika anledningar alldels jag-vill-ge-karlek-till-alla-humor och jag bara skulle gora vad som helst for att krama er alla dar hemma och hora era fina skratt och se era fina leenden! om ni bara anade hur saknade ni ar!!
samtidigt som jag langtar efter er har hemma sa bara kanner jag sa himla mycket karlek till min familj och mina vanner har i australien! tank sa tur jag har haft med allting! jag ar alldeles lycklig over allt verkligen!

dagarna har val i stort sett likadana ut den har veckan, lite stranden har hunnits med, spenderat timmar pa 58an, varit i fremantle osv osv! underbart :) ihelgen ska linnsan och jag till stan och handla julklappar och nyarsklanning som vi aven maste handla, for nasta vecka aker jag down south och kommer hem bara ett par dagar innan nyarsafton! btw sa ar nyar spikat och klart, biljetter koptes idag, & som alla sager; det kommer bli en big, massive, awesome night!!

ny ska jag se senaste avsnittet av andra avenyn
jag alskar er
all karlek

patal om karlek, den har lappen fick stella av en i hennes klass. men dor ju nastan av sothet!

for trott for att fundera over en rubrik


jag och linn drack cola och at jordgubbar i parken idag, och linn i princip tvingar mig att lagga ut den har bilden! hon tycker verklgien pa riktigt att den ar jattebra tagen. men hey, vi har rosa, grona, gula pappegojor har och hon tar pa en tjock ful svartvit fagel? :D
jag ar jattetrott och ska faktiskt hoppa i sang och titta lite i mina tidningar som mami skickade!
imorn kanske det blir lite pepparkaksbakning med barnen?
all karlek!!

dancing in the moonlight



i lordags sa grillade vi rakor och hade en riktigt mysig middag! sen tog jag mitt kara losgodis och akte hem till linn & sa hade vi en liten myskvall! maste ju vara pigga till veckans storsta dag! haha. sondagar i all ara! vi planerade att ga pa en marknad i fremantle jag och linn men vi irrade runt dar i evigheter utan att hitta parkering, sa vi gav helt enkelt upp! vi hamnade iallfall pa varat underbara cafe 58an for ovanligheten skull..... ;)
klockan fyra skulle vi hamta upp anna i rivervale pa hennes jobb! sen for vi direkt till linns hus och gjorde oss iordning for cott och clubba! blev aven lite dans pa stranden i vantan pa taxi! haha.
det brandes manga cheezeburgare pa dansgolvet vill jag lova och ojojoj vad kul vi hade! lantar ihjal mig till nasta sondag igen! haha.
idag har jag varit i leederville och tagit en fika med mackan & sen har jag bara varit med linn hela dagen!
imorn ska det bli fint vader sa da blir det stranden!!

hoppas ni haft en bra helg!
pusskram



sunny day


kom hem fran stranden for ett litet tag sedan, vi har 38 grader har idag! la mig ute i soffan med boken i handen men somnade blixtsnabbt! det tar pa krafterna att vara pa stranden ;)
nu kom aven karins foraldrar + faster for en liten stund sen! med sig hade dom tidningar, dvd och massor med losgodis fran mamma och pappa! varldens basta foraldrar? ja!! tusen tack!!

vet ni vad som mer kom hit till palmyra (dock for att stanna for evigt!)?
varldens sotaste Kille!!



friday

redan fredag kan inte fatta hur fort veckorna gar! kan det please ga lite saktare??
jag lyckades ju smitta leif i veckan sa hon ligger sjuk nu hon ocksa! i veckan har vi val i princip bara suttit pa 58an och fikat och sen varit en svang pa stranden!
min nasa ar sa tappt att det ar sanslost, imorgon far det bli att aka till apoteket och fylla pa medicinskapet!!

fredagskvallen har spenderats i rivervale hemma hos anna! jag korde!! linn och jag ar helt enkelt grymma pa att kora har nere har vi kommit fram till! vi satt bara pa balkongen och svettades och at choklad! myspys med tjejprat!
sen kom jag hem och tittade pa sex and the city med karin!

nu orkar jag inte sitta har nage mer sa nu blir det sangen & bok! :)
ha en bra helg!
pusspuss

snart ar det jul har i vart hus


kom ju pa att det ar forsta december! trots att stan ar pyntad med massor av fina julsaker sa kan jag ju inte pasta att jag har sadar jattemycket julkansla.. i fredags morse var jag med och tittade pa nar noah hade en liten julkonsert i skolan. dog nastan av hur gulliga dom var! filmade & hade mig nar noah holl ett litet tal, men forstar inte riktigt hur jag lagger in videos har i bloggen. bilden sager ju enda en hel del! har ni sett en sotare liten julpojke? :D
xx

im still smiling

sondagarna ser ut att aldrig svika oss! lika kul som alltid! linn har iallfall dopts om till leif och "sometimes" ar ett ord som alltid kommer att ge mig ett leende pa lapparna & vi vet att pepparsprayen fungerar, hahahaha.
detta + bra musik, trevligt sallskap & goda drinkar gjorde aven denna sondag till den basta!

hur mycket jag an alskar australien sa verkar inte australien tycka om mig! jag ar sjuk igen! som tur ar sa finns det jattestarka mediciner man kan kopa pa apoteken har, sa det gar ratt bra anda! och jag trivs sa forskrackligt bra med livet just nu sa det gor faktiskt inget att jag har lite feber och hostar :)
idag kom anna hit och hon kom med tidningar och choklad for att jag var sjuk, hur sot far man vara?
men tack vare lite mediciner sa orkade jag ta mig upp ur sangen sa vi gick till 58an och tog en fika och sen fick vi ett ryck och akte till freo for lite shopping! trevligt trevligt!!
sen jag jag och lade mig i soffan som star pa veranden och la mig och laste min bok, skoja inte om att det var skont!! sen kom familjen hem med lite sushi som jag precis har avnjutit!!
sa, trots forskylningen har jag haft en bra dag!!

sen ar det premiar for gossip girl ikvall halv nio, sa da kommer leffe hit och tittar pa det med mig! :)
pa fredag kommer karins foraldrar + faster hit och pa lordag far vi en valp! jag dor av langtan! en liten schnudel pa 8 veckor! vi har inte bestamt sa mkt for helgen, sunday session ar spikat som vanligt, men det ar liksom en sjalvklarhet sa det behovs knappt namnas! haha. kanske ut i city och dricka lite mojitos? maybe! :)
ska iallfall bli 35 grader ihelgen, underbart

jag har iallfall precis sagt godnatt till stella och noah, sahar sot var stella:

pusskram

RSS 2.0