U2 och JAY Z ikvall!!


(pa bild 3; fraga mig inte varfor det ser ut som att jultomten har sin hand pa ett valdigt olampligt stalle!!)
jag ma vara den samstaste bloggaren!! men tro det eller ej sa ar mina dagar fullspackade!! fullspackade med saker jag bara alskar!!
om jag ska forsoka sammanfatta lite vad jag har gjort.. kollat mackans cricket, druckit vin & trevligheter med tjejerna, atit sushi, underbara middagar, sol och bad!! imorse akte marcus till melbourne for att spela cricket med western australia, superbra for honom men trakigt for mig!! han akte harifran vid ett tiden igar sa det var nio timmar sen jag sag honom och det kanns som evigheter!! han kommer hem pa fredag, vilket ar den svenska julafton ifall om nagon har missat! langtar!
imorse ringde cass mig och fragade om jag ville ga pa u2 och jay z for 40 dollar!! den bruden kan fixa!! saklart sa jag jaaaaaaaaaaaaaa
sa ikvall blir det forst indisk mat med cass och hennes jobb och sen till subiaco for konsert!! wiho!!

saknar er alla dar hemma sahar i juletider!! men det ar nog bra att det ar stralande sol och varme har for da fattar man inte lika mycket att det faktiskt ar jul.. julafton som man firar den 25e har ska spenderas med familjen stoinis! ska bli sa mysigt ochjag ser verkligen fram emot det!! :)

pusspuss

friday

i tisdags var det family dinner hos marcus kusin och hans fru som vanligt pa tisdagar! hur mysigt som helst och anthea gor alltid sa god mat. i onsdags nar jag kom hem fran affaren var jen hemma och hamtade upp mig for en tripp till ikea! jag bangar aldrig for att aka dit! lite marabou koptes och varm korv! :D sen akte vi hem till tjejerna for lite lunch och sen skjutsade dom hem mig :)
igar kom mackan efter sin cricket och vi akte hit! nu har han akt till rockingham for att fortsatta matchen mot england.. halv tio ska jag ut och ata frukost med hans mamma och hans syster tash! mys!!
ha en bra helg!!

sunday session

utgangen i lordags var hur lyckad som helst! igarkvall akte jag och mackan till leederville for en kaffe vid tio sen blev det tv for resten av kvallen! imorse at vi sen frukost pa stranden och ikvall vantar middag i subiaco med ida & jonna och sen vidare till claremont for sunday session!! :) topppppppen
marcus match mot england forsatter nu hela nasta vecka sa kommer inte se mycket av honom :( bla.

livet!!
XXXX

what a man

igar pa dagen motte jag upp ida i city och vi kopte oss en varsin passion & mango smoothie och satte oss och bara glodde pa manniskorna som paserade :) sen gick vi till ett svenskt hotell for att titta nar det passar att ga pa svenskt julbord! mums!!
sen igarkvall kom marcus hit och hamtade mig och vi akte hem till honom dar hans familj vantade plus lance anthea och deras lilla baby! hade en jattemysig bbq med jattegod mat och vin! marcus mamma ar sa underbar hon gav mig en stor bunke med mat och tarta som jag kunde ha till lunch idag! inte mig emot! :)
idag ar mackan i mandurah och spelar cricket mot england! hall tummarna for honom!!

nu ar ida pavag hit och sen kommer jonna! ska borja med att hoppa i jacuzzin och sen blir det vin & utgang!!
pussssssss
om ni undrar varfor jag inte lagt ut nagra bilder sa ar det for att jag har varit jattejatteklantig och tappade bort min vaska for tva veckor sen.. sa the camera is gone om man sager sa. men mor & far, jag lar mig av mina misstag jag lovar!!

PUSS

1a december

da spenderade man forsta december i australien detta ar ocksa! trevligt trevligt!!
trots att jag inte jobbar eller nagot sa gar dagarna anda hur snabbt som helst! mina dagar bestar av kaffedrickande, joggingturer, mera kaffedrickande, sol, bad, sushi med tjejerna och hanga med marcus. jag alskar allt allt allt. mina problem under dagarna ar val ungefar: for slo for att hamta dosan till ac:n, for varmt for att ta taget till stranden & att jag mar illa for all choklad jag tryckt i mig.....
i sondags var jag och ida pa marcus cricketmatch i ca 40 graders varme! helt sjukt varmt. sen pa kvallen gick vi ut!

igarnatt akte holly och cass till bali sa nu ar det bara jag och erica i lagenheten..
kom ganska nyss hem fran att varit ute och atit middag med marcus! njuter av varenda sekund

nu ligger jag och stor mig lite pa att det inte gar att kolla pa dvd pa hollys dator!1 hade ju spackat upp med vindruvor och var hur redo som helst for massa episoder av entourage. kanns ju sjukt jobbigt att flytta sig till vardagsrummet.. haha life is hard!!!!

saknar er dar hemma och tack for att ni finns


RSS 2.0