friends for life

och sa kom dagen vi fruktat salange. linns hemkomst. det kanns som att det var sa himla nyss som jag gick lite nervost upp till cleopatra st for att traffa linn som nyligen landat. och klick sa det!! sen den dagen har det bara varit en sjalvklarhet att vad vi an hittar pa, sa gor vi det tillsammans!! jag skulle inte vilja andra nagonting, allt har varit perfekt verkligen. limpan har varit den ultimata kompisen har och jag kunde inte dromma om att jag skulle aka till andra sidan jordklotet, och komma hem med en van for livet. det tackar jag for

jag ar lite sentimental idag med allt som varit, flygplatser i all ara men idag var det da ingen harlig kansla.
ni vet att jag inte ar den som haller in en tar, & idag har det kommit en hel del. men det ar skont ocksa.
men ibland kan jag bli lite mycket, det bara rann tarar nar jag tittade pa matprogrammet master chef och det var en kille som fick berom for en matratt, da blev jag namligen lite "rord"..
det kommer formodligen gratas floder, eller forresten, jag kommer nog skapa ett till hav, men jag kan lova er att jag ska utnyttja mina sista tva veckor till fullo, har ska inget ga till spillo!

imorgonbitti ska jag ga med varldens basta barn till skolan, sen har jag lite saker att fixa pa dagen och sen imorgonkvall ska jag & marcus ga ut & ata! bra start pa veckan, jappjapp

nu ska jag nog slanga mig framfor scrubs! blir val en och annan tar dar ocksa sakert
men vad gor det!

why do all good things come to an end..

imorgon ar det tva veckor kvar tills jag ska lamna australien.
hur ont det an ma gora inom mig, sa maste jag enda forsoka se det positivt. och som jag sagt forut, jag kommer tillbaka.
ursakta, men jag kanner mig sajavla lyckligt lottad som fatt vara med om allt det har!
tank vilket fantastiskt ar jag haft, jag har alskat varje sekund


x x x x


har haft helt underbara veckor, sa mycket har hunnits med!!
i onsdags kom marcus & hamtade mig och vi akte hem till honom och tittade pa lite film. pa morgonen vaknade jag superkrasslig och madde verkligen inge vidare! som tur var sa vaknade jag upp med varldens basta kille som kom upp med frukost pa sangen :) kanske inte ar sa dumt att vara lite sjuk enda.. hihi..

sen vid lunch akte jag till ikea dar jag motte upp linn & vi at lunch och kopte lite choklad!
sen akte vi till karrinyap for att kopa uggs! pavagen hem hande det vi sa ofta har skamtat om, vi fick soppatorsk mitt pa motorvagen. och da menar jag verkligen mitt pa motorvagen. med bilar pa bada sidorna satt linn lagom panikslagen och jag satt och skrattade sa mkt att jaginte visste vad jag skulle ta mig till! men sa fantastiska som australiensare ar sa drojde det inte lange tills en kille stannade och bogserade oss till narmsta mack! haha vi har verkligen vantat pa att det ska handa, da bensinmataren i bilen inte fungerar, sa vi far gissa oss till hur mycket bensin vi har. men det loser sig ju alltid!! :) :)

imorse gick jag upp tidigt for det ar noahs fodelsedag! jag har aldrig sett en san exalterad unge i hela mitt liv! man blev alldeles lycklig av att bara titta pa honom! han kunde knappt sta still nar jag ville ta ett kort pa honom!

nu ska jag satta mig med de andra i koket och umgas med min fantastiska aussie-familj!
jag tanker pa er dar hemma, nu ar det inte lange kvar tills vi ses, och det varmer i hjartat!!

home sweet home

imorse klockan fyra landade jag och limpan i perth efter fem helt underbara dagar pa bali!
vara dagar har fyllts med sol, bad, x antal daquiris, boogieboards akande och mycket mer!! helt fantastiskt
men det kanns lika bra att vara hemma igen!!
bilder kommer senare nar jag har lite mera tid!! barnen sitter och tittar pa en av filmerna jag kopte med mig till dom! ikvall ska jag traffa marcus, laaaangtar
6 dagar kvar tills linn aker. bla bla bla

saknar er alla!
puss puss

happy x1000


nyss hemkommen fran melbourne!! den underbaraste resan! fint hotell, varldens basta sallskap, god mat a dryck & massor mer! vill tillbaka!! hinner intre skriva mer for nu ska jag till min kara linn som jag saknat sa mycket!! har ar iallafall lite bilder.
imornkvall blir det BALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

melbourne inatt!!

igar blev det till sangs tidigt da jag hade lite huvudvark. vaknade mitt inatten av att det sporegnade med aska ioch grejer. gud vad mysigt tankte jag och gosade ner mig under tacket
vad jag inte visste var att jag glomt att jag hangt all min rena tvatt till melbourne pa tvattstracket!!!!!!!!!!!!
det kom jag visst pa nu pa morgonen nar jag drog upp rullgardinen
fan!
sa det ar bara in i tvattmaskinen och borja om igen

sen ska jag in till fremantle och kopa usb sa jag kan fora over alla bilder till datorn, for har ska tas hundratals bilder i melb! wiho cant wait!!
sen ikvall hamtar marcus mig och vi ar hos honom tills vi aker till flygplatsen!!

ha en bra helg allihopa for det tanker jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SNART SES VI

all the small things

har haft en helt underbar dag! borjade med att mackan kom hit strax innan tio. vi parkerade bilen nere vid floden och tog en timmes promenad langs floden! basta starten pa dagen! :) sen kopte vi kaffe som vi drack i solen!
un-der-bart

efter det blev det en god frukost & limpan kom! akte in till freo for att vaxla pengar, forst 50 amerikanska dollar som vi av nagon anledning behover for att fa vistas pa bali och sen skulle vi vaxla till rupiah, men det gick mindre bra. det far vi helt enkelt gora pa flygplatsen!
pa torsdag natt blir det melbourne och sen nar jag kommer hem darifran ska jag vara hemma en dag for att sidan aka till bali! wiho livet leker

nu har jag precis lagat lite middag till mina sotnosar, dom var staaarving efter att ha cyklat och lekt i parken!!
puss pa er

beautiful choice


fredagen spenderades med linn i fremantle dar det blev lite shopping och fika :) mys. sen pa kvallen kopte vi lite tonfisk sushi, cola & choklad och satte oss vid floden och bara pratade i evigheter! riktigt skon fredag.
sen pa lordagen sa skypade jag med mor & far och med mala! lycka! det ar alla er jag maste tanka pa nar jag blir ledsen over att aka hem, for jag far rysningar av tanken att kramas med er!

i lordags tog marcus med mig till subiaco dar vi at varldens godaste middag. fetto som jag ar sa maste jag beratta vad jag at ocksa! nagon japansk inspirerad forrat med friterade scampi med avokado, ris och massor med gott. till varmratt at jag pumpa & saffran risotto med fisk och getost! beautiful choice :) :) hur trevligt som helst iallafall!
sen akte vi hem till mackan och tittade lite film!!

igar skjutsade mackan hem mig vid tva och da akte jag och linn a hyrde film och sen akte vi runt halva stan for att jag ville fa tag i en graddfil pa en sondag = inte det lattaste! hittade det dock tillslut, sa det blev chips och dipp och sen lite negerbollar som blev sjukt misslyckade da vi rakade ta fel smor! sa lag vi i soffan och myste hela kvallen, skont skont

imorse lamnade jag barnen pa skolan och efter det tog jag en promenad med lilla kille och nu ar jag hemma och linn kom precis a holl mig sallskap vid frukosten!
i veckan hoppas jag pa att kunna halsa pa cassie och holly och sen blir det bara att vara med familjen, linn och sen packa infor melbourne!!!!!!!!!!! nu blir det en kaffe pa 58an!! :)
xoxo

<3


snart ses vi!!

party everyday


(spindlar som denna ar vardagsmat!!)
i sondags var vi som sagt ute i claremont, forst pa hotellet och sen vidare till clubba! riktigt lyckat!! :)
i mandags tog jag bara det lungt med linn och antligen fick jag losgodiset och geishan mamma skickat! tog bara tre veckor pga vulkanen.. tack mami! sen hamtade jag barnen pa skolan och vi ritade och tittade film!
i tisdags akte vi till leederville till ett supermysigt cafe dar vi tog en kaffe med marcus, sen efter blev det lite kottbullar pa ikea.. vad tvugna da vi var sa nara ju! pa onsdag blev det lite god sushi och sen kom mackan och hamtade mig och vi hade en supermysig kvall. my heart will remain in australia, thats for sure

snart ar det middagsdags och sen ska jag fa min dagliga dos av limpan, har ju bara traffat henne i fem timmar idag, jag far inte nog av henne!!

forresten!!
jag landar SONDAGEN den TRETTONDE klockan ELVA pa formiddagen och inget annat
saknar er alla

anzac day




"are u sure that he is a poodle?"

imorse hamtade limpan mig vid elva och vi akte till coles kopte lite ingredienser och akte hem till mig och bakade negerbollar som blev huur smarriga som helst. efter den goda lunchen begav vi oss till leederville dar marcus och hans tva kompisar nat & shree vantade! tog en kaffe och sen akte vi till claremont for att titta pa rugby!
sen vid fem tiden akte vi hemat dar jag at god sushi med tonfisk till middag och sen har jag bara umgatts med mina tva trotta sotnosar! behovde inte ens be dom att slacka lampan utan dom sov som tva sma stockar nar jag kom in till dom! :)
imorgon vankas det utgang, vi har inte varit ute pa evigheter sa det ska bli hur kul som helst!!
dags att dansa av sig veckans cheezeburgare & andra godheter!! med ett noje!!

forresten sa tog jag kille till parken imorse. da kom det fram en tant till mig som seriost fick mig att kolla mig omkring for jag trodde helt seriost att jag var med i dolda kameran:

tant: - vad ar det for sorts hund du har?
jag: - det ar en schnudel!
tant: - jaha.. det ser inte ut som en pudel!
jag: - nej, eftersom det ar en schnudel.
tant: hm..
jag: - s-c-h-n-u-d-e-l, blandning mellan schnauser och en pudel
tant: jaha
sen gick hon ivag och efter fem minuter kom hon fram igen och sa:
- ar du helt saker pa att han ar en pudel?

RSS 2.0