43 grader

43 grader har idag!! ska absolut inte klaga men herrejaklar vad jag har svettats!!
igarkvall var jag med marcus pa bio, skulle egentligen sett facebook filmen men det var fullt sa vi fick se harry potter istallet! trots att det inte var den basta sa har jag nog aldrig skrattat sa mycket nagonsin pa en biograf!! mys.

idag stod mackan och jag och vantade utanfor nats hus och sa skulle jag slanga ut bananskalet genom fonstret och mackan sa att jag var tvungen att ta i allt vad jag hade, vilket jag gjorde bara det att mitt armband (det som jag fatt av hans mamma) hangde med i farten och splittrades i tusen bitar! ..medan bananskalet hamnade ca 1,5 m fran bilen. mindre lyckat!! sen iaf, efter att hamtat upp nat sa akte vi till leederville for att ta en kaffe med lance och marcus pappa. far in kaffet och hinner nte ens ta en sipp innan jag ska lagga over andra benet pa det andra och slar i bordet vilket resulterar att mitt och lance kaffe hamnar pa bordet. varfor ar jag inte forvanad?? :D
sen akte vi in till city, at lunch & sen begav jag mig hemmat, hoppade i poolen och sen har jag bara spenderat kvallen med godis och filmen social network med alla andra i lagenheten! vi ar just nu 8 pers som bor har. men jag klagar inte, jag hatar ju att vara ensam sa det ar toppen!!

vad som hander ihelgen ar lite oplanerat da det vantas en thunderstorm. sa far planera lite efter den.. men forhoppningsvis blir det en trevlig utgang pa sondag med tjejerna!
puss pa er nu ar det sovdags for mig

happy life

ojojoj jag kan inte klaga pa nagonting just nu. vet inte ens var jag ska borja! cass och jag var iallafall up north forra veckan vilket var ett aventyr!! dock hade vi inge tur med vadret men det var supertrevligt anda.
annars har jag bara spenderat tid med marcus & tjejerna i lagenheten! jag alskart.
i sondags bestamde vi i sista sekund att vi skulle ga ut och jag kom pa att jag och cass kopte en flaska rott nar vi var pa var lilla semester som vi aldrig drack upp. sa jag tankte shit vad perfekt da kan jag bara dricka liten av den innan vi drar! sa jag sprang in i cass rum, greppade vinflaskan och drack den och tankte inte na mer pa det. dagen efter sager cass "du nar du tog vinflaskan, var det den i papperspasen?" och jag svarade lite latt att nej den hade inge papper om sig. da visar det ju sig att jag inte tog vinflaskan vi kopte for tio dollar, utan hennes finvin for kanske 100 dollar.....
typiskt mig? jaa
sondagen var iallafall lyckad, den borjade ju bra med fint vin! haha

igar var jag med raraste ida & en annan svensk tjej pa stranden. sen kom mackan och vi akte a at lunch. idag tog vi sovmorgon och sen gick vi till stranden och lag dar och badade lite. men givetvis inte djupare an till knana mamma..

ikvall blir en lugn hemmakvall med tjejerna, hyrt tva filmer vi ska se. pa fredag ska det bli 39 grader och pa lordag vantas en thunderstorm!
livet leeeeeeeker

guess who's back

hej mina karaste
i fredags morse klockan sju lyfte planet fran arlanda som forst stannade i london, sen singapore och sen antligen efter 28(!) timmar kom till slutdestinationen perth, australien.
sagt till mackan att jag skulle landa den attonde nar det egenltigen var den 6e.. holly hamtade mig pa flygplatsen och vi akte hem till henne dar jag aven traffade cass! saaa kul att se tjejerna igen! underbart.
overraskningen for mackan gick hur bra som helst och jag skulle betala for att fa se hans min igen! vi satt vid matbordet med alla andra och ingen av oss forstod att det var sant! haha :) gar inte att forklara med ord.

sen i sondags borjade jag och marcus dagen en lang promenad pa hans gata vid stranden och sen akte vi ivag och at frukost med lance och anthea och deras lilla baby.
det ar varmt har, idag var det 29 grader och jag lag lite vid poolen idag och det var huur skont som helst. igar iallafall gick vi ut och at med marcus tva kompisar, vilket var trevligt.
idag har jag bara spenderat eftermiddagen med holly och atit lite sushi och imorn ska jag och cass aka norrut pa husvagnssemester!! kommer bli skitkul.
sen pa fredag ska jag till familjen och pussa och krama varldens sotaste barn, kan inte vanta!!!!!

som ni hor, det har gatt fyra dagar och jag kan latt saga att jag ar varldens lyckligaste tjej!
xxxx

RSS 2.0