austria imorgon!

nej, det är inte så tragiskt att jag tror att jag ska flytta till österrike, utan det är min älskling (som för övrigt gick ut med 20.0, trott eller ej!) som sa austria så fint! men jag tycker om dig ändå.

jag vaknade imorse och insåg att det här var min näst sista morgon i sverige. hur nervös som helst gick jag ner och kunde knappt äta frukost. men, positiv människa som jag faktiskt är så tänkte jag att äsch varför ska jag vara nervös! gick ner på georges, killarna i bordet bredvid pratar om alla flygplansolyckor de har hört om på sistone. men äsch tänkte jag. gick hem och upp på mitt rum och insåg ganska snabbt att jag har sju års olycka framför mig, då min kära spegel gick i ungefär tolv miljoner bitar. men äsch det här blir nog bra!

mormorn och morfarn var här på fika idag, och de är ju bara för bra för att vara sanna, så är resten av familjen (vilket jag verkligen fått intrycket av) lika härliga så ska jag skatta mig enormt lycklig! det här kommer att bli grymt!

hoppsan, nu insåg jag precis att klockan snart är halv två, imorgon ska jag och alla tjejer + vikien äta frukost på georges! det blir fint!
sov gott, nästa gång är jag i australieeeeeeeeeeeeeeen


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0