wednesday


imorse åkte jag med noah och stella till fremantle! jättefin dag med sol och klarblå himmel! vi gick till en glassbar så barnen fick lite glass och jag en stor & god latte! sedan gick vi till en lekpark och barnen fick springa av sig. älskar alla parker som finns i australien överallt, så himla mysigt! sen gick vi till bion och såg "g force", en film om pratade marsvin som barnen tyckte var huur rolig som helst! :) sen gick vi till subway å ner till parken igen och satte oss och myste och sen lekte de medan jag låg i gräset och njöt!
nu kom vi precis hem och jag undrar vad jag ska laga för middag..hmm..

saknar er
pusss



falukorv i ugn

jag gjorde falukorvliknande krov i ugnen med potatismos till middag idag! riktigt riktigt gott verkligen!
nu har jag precis lagt barnen och nu ska jag nog titta på nå tv-program på webben!
xx



"you're in australia baby"


okej, nu kan jag på riktigt allvar säga att jag tycker synd om er som är i strängnäs!
nu har jag verkligen insett att jag är här, im in australia baby och åå vad jag älskar det!

i fredags åkte jag till tjejerna i river vale & det blev en lugn och skön kväll!
i lördags när vi vaknade så blev det som vanligt att gå till subway och äta världens godaste mackor (extra gott här med tanke på att man annars bara äter rostbröd!). sedan låg vi vid poolen hela dagen och hade det helt underbart. hur många grader? hm, 25+ kanske? :) på lördagen åkte jag och anna in till north bridge å mötte upp killarna där å sen partade vi för hela slanten! verkligen en toppenkväll! söndagen bjöd tillochmed på varmare väder och vi gick ner till poolen när vi vaknat, så galet skönt. vi spelade poker (jag vann!!) med tjejernas grannar och njöt av dagen! lagom till kvällen gick jag och julia för att köpa lite att dricka och då var vi även med om ett litet rån på spritbutiken, några killar som fick med sig några falskor whiskey, men det var så sjukt för gubbarna i butiken rörde inte ett finger och vi frågade om det där var vanligt och då nickade dom och skrattade nästan. galet.
iallfall så åkte vi in till clearmont och det var en riktigt rolig kväll! sen igår så blev det en riktig slödag med mc donalds och filmtittande! vi satte oss även i jacuzzin som finns bredvid simmingpoolen och bara satt och prata, mys! :) sen skjutsade snälla matthew och anna hem mig igårkväll vid tiotiden!

 barnen har lov den här veckan så jag ska leka från morgon till kväll! på söndag ska vi på en veckas semester söderut! livet leker!
jag vet inte riktigt vad som händer med mig här nere, just nu sitter jag med världens sug efter falukorv i ugn med potatismos. hallå, säg en gång jag har velat ha det i sverige? plus mamma att jag älskar färska champinjoner!

(tyvärr var vi sämst på att ta kort den här helgen också tyvärr, och de kort jag väl lyckades ta är väl inte sådär jättebra kanske..)





it's friday, i'm in love

solen skiner och himlen är klarblå! efter regn kommer solsken, oh yeah!
har städat huset på morgonen och när jag var klar åt jag en god lunch ute i solen!
kom precis hem ifrån att hämtat barnen på skolan!
nu sitter jag här med en kopp thé och planerar helgen! :) :)

igår pratade jag med min fina i 3 h på skype! du är bäst.

ha en fin helg allihopa!
pusskram

livet är en fest

jag bara älskar torsdagar det har jag alltid gjort
för då vet man att det är fredag imorgon och man har på nå vis allt det goda framför sig

om exakt hundra dagar så sitter jag på phukets flygplats och väntar på att ett visst plan från sverige ska landa.
oh my god vilken känsla det kommer att vara! längtar så att jag dör! :)

imorse åt jag en lång frukost och läste det senaste på aftonbladet! med tanke på att ingen skadades under gårdagens rån i västberga, så måste jag ju bara säga, fan vad ballt. riktigt coolt. helikopter, och dem hissade upp pengar i säckar, precis som på film. wow! sen idag läste jag även om bebisen som vägde 8,7 kilo, okej jag blir typ ännu mer skräckslagen för att skaffa barn?
efter gick jag den vanliga rundan till floden och det var jättetungt idag, vet inte varför var nog bara extra slö. men tog mig igenom den iaf! :)

anna ringde idag också och sa att hon är ledig hela helgen! yes!! så räkna med klackarna i taket!!

nu kom andrew hem med 8 barn, om jag hann räkna alla.. haha :)
xoxo

start live the life you imagened

tylösand

igår pratade jag med elin min älskling på skype och på msn trodde jag. jag ska inte ens försöka förklara vårat mittförstånd igår, men säkert under en timmmas tid satt jag och bokstavligen as garvade när jag satt här ensam i köket! å herregud så roligt missförstånd kan bli! eeeeeeeeelin vad ska jag ta mig till när du åker sen och jag inte får en dps elin varje dag?
kanske kanske kommer elin och pontus hit och hälsar på i oktober, oj oj oj vilken lycka det skulle vara!

för bara ett par månader sedan satt vi på georges
snart kommer elin resa runt i världen
madde å josefine är i norge
och här sitter jag i australien
om bara några månader sitter vi där på georges igen
vi är bra

inatt sov jag i princip ingenting så efter att jag lämnat barnen på skolan
så kröp jag faktiskt ner i sängen igen, så himla skönt. la mig och kollade på roast på berns och sen på andra avenyn (ja, jag gillar andra avenyn!)
nu kom jag precis in som en flåsande val efter att hoppat typ 4 minuter med barnen på studsmattan. kondition? vad är det?

 


delfiner!!!

idag mötte jag upp julia i fremantle och vi gick runt lite i affärer och sen satte vi oss på en uteservering och åt en jättegod ceasar sallad! solen sken idag och det var så enormt skönt då det har varit så enormt fult väder så himla länge verkligen. igår sa dom tillochmed på vädret att september inte har varit så dålig sedan 1916! galet. men iallfall, sen gick vi å drack latte! mums. träffade även en svensk servitris på ett av ställe, hur rar som helst så henne kommer vi nog träffa igen! :) men till dagens höjdpunkt nu då! vi gick längs hamnen där det är restauranger och så å sen satte vi oss på en liten strand och bara pratade, och då ser vi delfiner väldigt nära strandkanten! jag dog typ helt seriöst. jag har aldrig tidigare sett vilda delfiner! det var grymt och jag kan inte vänta tills i sommar då jag ska simma med dem!! sen hoppa julia på tåget och jag skulle gå till barnens simskola som ligger i fremantle. och jag trodde att jag var jättesmart när jag kom på en liten genväg, men det visade sig ju givetvis att det tog ungefär fyra gånger så lång tid! men till slut kom jag fram och hann med 20 minuters simning iallfall. bättre än ingenting! känns som att jag har blivit en riktig bättre-än-ingenting-tränare.. men som sagt, det är ju bättre än ingenting!! :)

nu sitter jag här och äter min underbara sushi med tonfisk, som alltid på tisdagar!
sammanfattningsvis: en guld värd dag!!

idag har jag förresten varit ifrån sverige i åtta veckor! det är liksom två månader, helt galet!!

den här bilden är inte ifrån där jag var idag, men jag bara kände för en strandbild. finns det något bättre än havet?


måndagskärlek

jag vaknade för ett tag sen och trodde att taket skulle slitas sloss av stormen. jesus vad det regnade och blåste.
jag tyckte lite synd om mig själv som var tvungen att gå ut och gå, men när jag lämnat barnen på skolan så gick jag min runda! kom hem dyngsur men extremt skönt att jag gjorde det! sen kröp jag ner under en filt å kollade två avsnitt av greys anatomi :)
nu ska jag äta en sen lunch!
pusss

-

jag måste skriva av min kärlek lite, nu när jag inte kan pussa och krama dom jag tycker om.
jag har den absolut finaste familjen man kan ha, jag har även de mest fantastiska vännerna. det kanske är så typiskt att jag ska sitta här på andra sidan jordklotet och berätta för er hur mycket jag tycker om er. men jag hoppas att jag visade det hemma i sverige också! det är helt sanslöst vad fina ni är allihopa! jag ska inte skriva några namn men allt ifrån mostrar till min fina farmor å allihopa. vad skulle jag vara utan er? jag älskar er alla så himla himla mycket och nu när jag sitter här i australien och tänker på er alla så blir jag alldeles varm och glad inombords! det är så skönt för i början när jag kom hit och jag började tänka på någon av tjejerna eller syster osv så blev jag ledsen och det kunde till&med komma en tår! men nu när jag tänker på er så blir jag bara glad och det är så himla skönt verkligen! varför ska jag sitta i underbara australien och vara ledsen över att jag tycker om någon och att någon tycker om mig? nej det tänker jag inte! :) ni gör iallfall mig helt lycklig och jag kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig! nu måste jag gå till skolan å hämta barnen,
men verkligen på riktigt, tack för att ni finns.
kärlek


fremantle



tio gick jag upp imorse, åt frukost och sen var jag själv med stella hela förmiddagen.
vi gick till lekplatsen i parken mittemot ett tag, sen till en godisaffär så stella fick lite godis! efter det pratade jag med mina älskade päron på skype, och sen älsklingselin. jag älskar skype!
sen tog jag en joggingtur på 25 minuter. hann inte så mycket mer för vi skulle åka in till fremantle, men bättre än inget iaf! :) hela familjen plus andrews föräldrar pam och harry å jag då givetvis gick och åt på en italiensk restaurang. jag åt bbq seafood, oh my god! bläckfisk, scampi, mussla mm!! sen beställde dem in en efterrätt som hette dessert pizza tror jag. det var pizzadeg, som en inbakad pizza med vaniljsås, marshmallows, vit choklad, mörk choklad och glass. haha helt otroligt! jag smakade men med tanke på att jag itne gillar degen så var det inget för mig. men såg sjukt häftig ut iaf! :) jättemysig middag iaf. det är verkligen jättemysigt i fremantle!

på tisdag ska jag förhoppningsvis ha en heldag med tjejerna i fremantle! skulle passa perfekt så hoppas på det!
sen ska det förresten bli fint väder ihelgen så på söndag ska alla till cottesloe (beachen) och festa. haha helt galet att man festar på söndagarna här trots att alla ska upp å jobba på måndagen. men men, party på stranden tackar jag inte nej till!! :) :)

nu dör mitt batteri skriver snart


saturday and saturday



igår var det fredag igen och jag städade hela huset! det gick väldigt snabbt faktiskt och karin var ledig igår så jag ringde en taxi såfort jag var klar! packade min lilla väska å åkte! :) vi gick till subway och åt finfin fredagsmiddag! sen gick vi hem och drack vin! sen gick vi ut alla tjejer (förtom julia tyvärr) och mötte upp  killarna i city! innan vi åkte så sa jag till anna att det räckte med att ta med min kamera, och tyvärr upptäckte jag inte förens i taxin att jag inte hade något batteri. så min kamera dog i bilresan påväg in till stan, värdelöst!! skittråkigt verkligen då jag älskar att dela med mig med lite foton, så mycket roligare att prata om saker och ting när ni får se lite kort.
men men jag ska hålla lite bättre koll nästa gång! :)
vi hade iallfall jättetrevligt & vi dansade natten lång..

jag lägger upp tre kort, vilket är alla som hann tas!





nu ringer elin på skype!!

på torsdag äts det ärtsoppa..

blev så sjukt jävla sugen på ärtsoppa häromdagen! helt sjukt men helt sant!
annars är det väl inte så värst mycket jag saknar egentligen. tacos var grymt länge sen, men kan man laga här också, så ska se till att vi lagar det hos tjejerna någon helg :D sen mammas goda grekiska kyckling med fetaost, sen klyftpotatis och bearnaisesås, fasiken vad gott. helt seriöst så levde ju jag, josefine och madde på bearnaisesås. vi hade det till allt! rydbergs bearnaisesås, mums. (och shit vad jag saknar er!!)
det är nog allt vad jag kan komma på. maten här är ju så väldigt god, karin är grym på mat! (allt det goda har även resulterats i fem kilon som jag har lagt på mig..)

idag vaknade jag strax före halv elva, så himla skönt! :) andrew var ledig så han tog barnen till skolan! åt frukost å sen tog jag rundan till floden och tillbaka. såg den coolaste ödlan, en skitfet mörklila sådan.
nu sitter jag här och dricker thé och ska alldeles strax iväg till spritaffären och handla vin till morgondagen!

andrew har köpt muffins som skulle räcka till ett helt fotbollslag,
jag undrar hur många han planerar att få med sig efter skolan? :D
lugnet före stormen helt enkelt! haha.

det är ju halloween snart, nu tycker jag att alla som läser får ge mig minst ett förslag på vad jag kan klä ut mig till! hm..

xx

hot n cold



idag är det onsdag och efter att jag gått med stella och noah till skolan gjorde jag iordning frukost och åt den framför oprah! efter det satte jag mig ute i solen och läste veckorevyn som mor min skickat! sen ringde julia och sa att dem skulle till freo å fika! så cassie och tjejerna plockade upp mig här hemma och så åkte vi in å satte oss på ett omtalat ställe som heter "Chocolateria, San Churro", där är allt som de serverar i princip gjort av choklad! helt galet! dem hade en chokladtårta som hette "fat chocolate cake", haha den blir det helt klart nästa gång!
jag beställde en kopp "hot n cold", vilket var varm choklad med en kula glass i. jesus säger bara, där fick jag bekräftat att ryktena om stället var sanna!
sedan släppte tjejerna av mig på skolan vid halv tre för då skulle jag hämta barnen, & precis utanför skolan missar cassie en stopskylt, vilket resulterade i att vi fick tvärnita och åka åt sidan då en bil kommer och är såjävla nära att krocka in i oss. har aldrig varit så nära att krocka i hela mitt liv tror jag, trodde mitt hjärta skulle hoppa ut! guld värt iallfall att träffa tjejerna en liten stund såhär en vardag! :)

stella följde med en kompis hem, å jag och noah stannade kvar i skolan i typ 40 minuter då han lekte i lekparken med alla andra barn. mysig stund i solen sittandes med alla andra mammor! haha. behöver en au pair till här som kan ta ner medelåldern lite tror jag ;) (linn, kom kom kom!). när vi kom hem hoppade jag studsmatta med noah i över en timme, var till&med så seriöst att jag satte på mig shorts och t-shirt, då jag insåg att det här skulle bli jobbigt! nu kom även stella hem från chelsea och blev jätteledsen när noah berättade att jag har hoppat med honom på studsmattan, sötaste!! råkade dock lova att hoppa med henne lite innan jag gör middag.. riktigt känner morgondagens träningsverk..

på freag blir det party!!


ahlgrens sura bilar





imorse gick jag upp halv åtta, hoppade in i duschen, åt frukost samtidigt som barnen läste sina läxor och sen gick jag över till karins bästa vännina Jo, för där skulle jag sitta barnvakt åt lilla cooper i några timmar!
vi kollade på bolt och lekte med play doh! det var jättemysigt och hoppas att jag kan göra det lite då och då så att man får lite extra pengar! sen efter så gick jag hem och då åkte jag och andrew direkt och hämtade mitt paket!
haha jag var liksom helst seriöst pirrig när jag öppnade det! vilken lycka, där i fann jag bland annat en påse med sura ahlgrens bilar (sjukt efterlängtade!), flourtabletter, partyskor, 4 böcker (varav två jag redan läst, haha), och så mycket annat! tack mina älskade föräldrar, ni är väl dom bästaste!
så hela eftermiddagen spenderade jag genom att dricka kaffe och läsa lite tidningar som mamsen skickat! haha gissa min chock när jag bläddrar i "hänt extra" och får upp den här sidan:

hahaha min lilla systeryster

efter slappandet blev det dags för att åka in till freo, till barnens simskola! jag passade också på att simma lite granna, skönt skönt! nu har jag precis avnjutit lite kinamat, tofu i någon god gegga med ris! en cornetto med tim-tam till efterrätt? tror det.. :D

blir i säng tidigt ikväll, riktigt längtar. så skönt att sätta på värme i rummet, gosa ner sig under duntäcket och ha massa nya tidningar och böcker att välja emellan! plus att jag har ett avsnitt från "roast på berns" på webtv som jag inte har sett!
nattinatti pusspuss



perth city

igår vaknade jag upp och hade galet ont i min visdomstand, extremt jobbigt. hoppas verkligen inte att det blir någon infektion eller något, det palllar jag bara inte!! tänkte egentligen bara ha slappdag igår här hemma men sen skickade anna sms om att hon ville hitta på något! tack vare att man har världens bästa föräldrar så hade jag möjlighet att ta en taxi till tjejerna! väl där så åkte vi till en kina restaurang alla sex och åt enoooormt god mat. australien har den godaste kina och thaimaten! efter det så gick vi på bio och såg "funny people", lite för lång för att vara en komedi men jag tycker ändå att den var riktigt bra faktiskt! :) sen åkte vi tillbaka till lägenheterna och drack cola och åt choklad och bara pratade, mys!
imorse tog jag och anna tåget till stan och tog en efterlängtad latte! sen började anna jobba och då tog jag tåget hem och när jag hoppade inte i taxin i fremantle så var den härliga gubben från italien som jag åkte med häromveckan som körde, haha det var kul.
hämtade barnen för en timme sedan och de fick ta med sig en varsin kompis hem!

ge mig sommar nu!!
puss

åå fick precis ett brev om att mitt paket har kommit! yes!! flourtabletter och high heels HEJ


time of my life

 

ojojoj vad livet leker hörni! skippade faktiskt taxin igår då anna sa att hon och jen skulle in till stan och att jag kunde möta upp dem där! passade sjukt bra då karin skulle på nåot jobbuppdrag i fremantle, så hon skjutsade mig till tågstationen! tog tåget in till stan och mötte upp tjejerna! vi gick runt i alla affärer och pratade om hur gärna vi vill att sommaren ska komma, helt galet vad jag längtar!! blev mycket lattedrickande och sen mötte vi upp holly och julia och åkte till tjejerna! anna var sjuk och kunde inte hänga med ut, sjukt trist! så julia och jag funderade om vi skulle gå ut eller ha hemmakväll, men vi kom överens om ganska fort att hon å jag skulle utnyttja kvällen till max, så det blev vin för fulla muggar! åkte in till north bridge och dansade hela natten! var inte hemma förrens vid fyra tror jag!
australiensare avgudar svenskar, helt klart! bye bye entréavgift, tackar!! vi hade iallafall sjukt jävla apkul! :)

idag vaknade vi tidigt sjukt nog, gick upp och tog tåget till stan och satte oss och åt sushi & sen satte vi oss och drack latte i timmar! sen åkte jag hem och nu ligger jag i min otroligt sköna säng och ska väl sova snart!
hörde rykten om sol och fint väder, hoppas!
gnatt
xx
(bilden längst ner är på anna. hon har all rätt i världen att tycka synd om sig själv, hon missade ju utgången!!)



I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

godmorgon!
precis klar med att städa hela huset, yes!! idag är det ju som sagt fredag, och ska som vanligt
hoppa in i taxin och åka till tjejerna i river vale! frågan är dock om det blir utgång eller myskväll,
det märker vi!! ska bli kul att träffa tjejerna och hitta på något iaf! :)
jag tar med mig kameran som vanligt!!
attans jag hade verkligen hoppats att mammas och pappas paket skulle komma idag, men då kommer det nästa vecka.. de har nämligen skickat lite kläder jag saknar, två par partyskor och lite sånt! kommer kännas som julafton när jag får det! :D

åå jag kan verkligen inte släppa det här med att en familj i mitt område vill ha en au pair! det måste väl finnas någon som vill lämna sverige ett tag och uppleva den australiensiska sommaren?!
om någon är sugen så säg till eller om någon känner någon osv! kom kom kom


nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen fundera över vad som ska ätas till lunch!
ha en bra helg allihopa!
pusskram


(poolen utanför tjejernas lägenhet, galet!)

au pair!

eller a pear som någon här nere sa hahaa

såhär är det; några som bor i mitt område, och som är vänner med min familj vill ha en au pair under sommarhalvåret! mamman i familjen frågade mig om inte jag hade några kompisar som är intresserade!
så min fråga är om någon är intresserad eller om någån känner någon som skulle kunna vara intresseread? :)
skulle vara grymt att få sällskap på mina powerwalkar, leka med barnen ihop, fika, festa osv :)
hör av er!!

puss

090909



imorse när jag vaknade så var jag superförskyld, men efter en kopp grön thé och en god frukost så hände det något, jag fick världens energi och det var fint väder ute så jag tog på mig träningskläderna, mp3n och gick rundan! jätteskönt verklige! fick dock sista biten hem i spöregn..
nu har jag precis ätit lunch och om ungefär 50 minuter ska jag hämta barnen på skolan! :)

igår låg jag i sängen redan klockan nio, låg och tittade på andra avenyn och på roast på berns, trevligt!
jag skriver sen för nu ska jag ta hand om min tvätt!

X

a day without rain

idag vaknade jag kvart i tio, låg och drog mig till typ tio och drog upp gardinen och insåg att det var klarblå himmel och sol! yes!! är det något jag gillar så är det fint väder!
gick upp och åt en jättegod frukost (trott eller ej så var kiwi, banan & jordgubbar inblandade) och sen satte jag på mig joggingskorna och tog promenaden till floden på 8 kilometer!
hoppas att jag kan försöka hålla i promenaderna nu, för jag märker att jag har lite svårt att sova och ryggen gör ondare när jag inte går på några dagar, så nu jävlar!! :)

jaha, idag är det 8e september, anna fyller 21 hon har australiens populära 21st! grattis grattis :)
den 8e innebär också att jag har varit ifrån sverige i sex veckor, helt galet! idag är det även 16 veckor och 1 dag tills jag står på flygplatsen i thailand och pussar på vikien, jag dör typ.
:)

jag brukar läsa aftonbladet och strängnästidnignen varje morgon när jag äter frukost, och idag stod det en rolig nyhet på aftonbladet:
Rubriken var; "Överlevde 30 timmar på havet" och sen > "Filipinsk hemmafru höll sig flytande i mer än ett dygn. Guppade omkring på havet i 30 timmar med bara flytväst som hjälp" hahahahaha
det tyckte jag var kul

nu kom barnen precis hem och dom badar för fullt i poolen, helt galna med tanke på att det är iskallt. jag har hjälpt andrew att sätta ihop studmattan som jag och karin var och handlade igår och snart ska jag med barnen på deras simning! ikväll igen väntar även samtal med elin på skype!!
dagen kan sammanfattas som en riktigt skön och bra dag!

-
kom precis hem från barnens simskola, fryser så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
nu ska jag äta sushi med tonfisk, favoriten!


kärlek


hela livet blev en helg


måndag igen :) karin är ledig på måndagar, så idag åkte vi till Big W och köpte en studsmatta till barnen.
när vi kom hem kom karin på att vi glömt en grej till bilen, som vi lastade ut då vi skulle få in den i bilen, så det var bara att åka tillbaka igen! när vi kom hem så gick karin och hämtade barnen (och fick 5 på köpet!) & jag gick och ringde elin. min elin! ah det är helt galet vad man kommer på hur stor saknaden är då man hör hennes röst!
vi bestämde att jag skulle ringa lite senare också, när hon slutat jobbet! lycka! du är lycka

idag skulle jag ju ta min 8kilometers promenad var det tänkt, men det är liksom inte riktigt så fint väder som det är på bilden, utan det är världens storm och spöregn, så jag tycker faktiskt att det är en grym anledning till att gosa ner sig framför tv:n med datorn.. :)
annars är allt som vanligt, pam & harry (andrews föräldrar) ska sova här i några dagar och dom kom nyss!

fan kom precis på att jag borde kört lite bil idag.. hm, det får hinnas med imorgon!
karin är så grym på att laga mat så det är sanslöst, igår gjorde hon laxfilé som var inlindad i parmaskinka och sen ris med nå goda kryddor och sesamfrön. a shit så underbart gott!

(tack älskade linnea för dina kommentarer jämt! av någon anledning kan jag inte svara på den, men du vet att jag saknar dig massor, puss på dig)
pusspusspusspuss

love never ends



när jag får lite hemlängtan är det så skönt att läsa och titta på alla de saker jag fick den dagen jag skulle åka.
tusen tack igen fina ni! :)

fredag fredag fredag


godkväll! :)
i fredags var det städardag och det gick enormt fort tack vare den nya dammsugaren!
hann ringa mormor en liten snabbis också, saknar henne så himla mycket!
så i fredags var det dags att ta en taxi till tjejerna igen, den här gången gick det lite bättre och jag fick betala rätt pris, tack gode gud! väl hemma hos tjejerna drack vi vin och körde ölspelet, herregud säger jag bara
haha

jaja, sen idag vaknade vi och gick till subway å sen skjutsade snällaste holly hem mig till palmyra! :)

denna lördagskväll spenderar jag med herr chips och fru choklad, väldigt trevligt sällskap! pratade precis med min älskade syster på skype & även med mamma och pappa. skype är verkligen toppen! :)
känner att jag verkligen inte har något att skriva, så det är lika bra att jag lägger ut lite bilder från gårdagen och slutar för tror allt att greys anatomi börjar strax!

pusspuss



big city love

perth
i fredags när jag tog en taxi till tjejerna så åkte vi längs swan river, och då lyste skyskraporna upp hela stan där i mörkret. kändes så himla häftigt! idag var jag på spritaffären och köpte vin till imorgon! ska bli riktigt roligt! :)

haha, jag kom på mig själv idag när jag satt å åt frukost, att jag är lite stressad över livet. det är så mycket jag vill göra innan jag dör, innan jag ska börja plugga osv osv. jag ska resa till kapstaden, skulle gärna vilja bila genom usa, utbilda mig till socionom, polis, massor. sen fick jag lite panik när jag kom på att jag faktiskt är arbetslös nästa år när jag kommer hem! men kom sedan på att det kan jag ju faktiskt ta hand om när jag kommer hem, istället för att grubbla över det nu! :) det löser sig, det gör det alltid!!

nu har jag precis gjort lite mat till barnen & de äter så fint!

x

haha, jag vet inte vad jag håller på att förvandlas till, idag köpte andrew en ny dammsugare, och den såg så enormt cool ut att det är sjukt! såg verkligen ut som framtidens dammsugare. när karin kom hem så sa hon: ska vi ta upp den ur kartongen? och jag typ skrek å sprang fram till henne och dammsugaren. stopp nu helt seriöst, jag var fascinerad av en dammsugare och helt exalterad. haha, det roligaste var när vi skulle sätta igång den, båda två hoppade till och skrek för vi visste in om att vi hade satt på den plus att den har en skitcool lampa också.. låter helt sjukt men jag måste lägga upp en bild! hahaha
bild får komma imorgon för jag ligger nerbäddad i min säng och orkar inte riktigt gå upp för att leta reda på kamera sladden..
saknar er alla! sov så gott! :) pusskram


a monkey needs to dance so do you

hade enormt svårt att somna inatt också, förstår inte riktigt vad det är som händer! så när jag lämnat barnen på skolan så la jag mig i soffan och tittade på en film, jätteskönt. på fredag blir det utgång med tjejerna! ska bli grymt kul :) danssugen!!!!!!
åt lite sushi från igår till lunch som var väldigt gott!

jag skriver senare för just nu har jag inte så mycket att skriva! haha.


hej igen
karins bästa vänninas man kom precis över hit och lämnade ollie, för deras yngsta son cooper har tydligen ramlat och fått världens hack i huvudet så de var tvugna att åka till akuten. var tydligen blod överallt! hur läskigt som helst. men enligt honom så skulle han bli bra iallfall! så obehagligt när det har med huvudet att göra tycker jag!

pusss



välkommen september

jag har aldrig någonsin sett fram emot september på det viset som jag gör nu!
nu välkomnar jag september & våren med öppna armar!
min plan var idag att gå till café 58 som ligger i närheten, sätta mig där och bara dricka latte och läsa någon mumsig tidning, men årets första vårdag svek mig, grått, molningt och regn!
men jag var inte besviken för det, för det visade sig att jag fick spendera 3h (!) på skype och bara prata med min kära mor! så himla skönt att verklgien kunna säga att jag trivs enormt bra å att allt är toppen och att verkligen mena det! å mami :)

sen åkte jag med barnen på deras simträning, simmade dock inte den här veckan utan tittade bara på..
blev supergod sushi till middag och nu sitter jag bara här och försöker ta reda på lite mer om valsafarin som går ifrån fremantle, skulle ju vara grymt! så nå sånt blir det nog!
för övrigt så berättade karin häromdagen att på den närmsta stranden, för två år sedan tror jag att det var, så var det en man som en haj typ åt upp, han dog på plats. det läskiga med detta var att mannen var på så grunt vatten som till navelhöjd. hur tusan ska jag våga bada hela sommaren?

sitter och hoppas på att elin å pontus kommer hit i oktober, skulle vara rena drömmen!
nu ska jag nog ringa och se om josefine är hemma, hoppas

pusskram






























RSS 2.0