Girls just wanna have fun!


jag ar sämst på att uppdatera men ska försöka sammanfatta dagarna så gott jag bara kan!!
lördagen spenderades på stranden med linn, hur skönt som helst. vi säger till varandra ungefär 10 ggr i timmen att ´det här är livet´! underbart! linn har fått en egen bil här nere så hon körde till stranden! dock hände en sak som förstörde hela dagen, vi fick 100 dollar i böter! haha vi höll seriöst på att börja gråta! men det finns faktiskt en förklaring till den!
på kvällen sen tog vi det bara lungt! fick ett ryck vid elva tiden att vi skulle åka till kings park, varldens finaste park med utsikt över hela perth! låg där och bara pratade och myste!
sen idag skulle vi ju åkt med grabbarna till rottnest men det var för blåsigt ute på havet idag så vi skjuter helt enkelt upp det tills nästa lördag och hoppas på fint och oblåsigt väder då!!

nu sitter jag i linns lilla hus och vi ska om ett par timmar åka till cottesloe hotel (skräll en söndag? :D) som ligger på stranden & sen ska vi vidare till clubba som ligger i claremont där även killarna och anna kommer! tooooppen!
tonights gonna be a good night! :)

nejni, hoppas ni haft en trevlig helg!
xoxo

thanksgiving!

idag har jag haft en lugn & skon dag! var och at lunch med stella och andrew, mysigt! :) snart ska jag till linns hus for att fira thanksgiving tillsammans med 20 amerikanska studenter! ska bli kul och gott :D
ska val aven forsoka planera helgen lite, da vi inte har bestamt sa mkt forutom att det blir beachen pa lordag da det tydligen ska bli valdans varmt! skont skont!!
nej nu hinner jag inte skriva sa mkt mer jag maste gora mig i iordning till ikvall :) da vankas potatis, pumpa och kalkon!!

forresten, nar jag kom hem haromkvallen sa lag det en liten pase i min hylla. i dar sa lag en liten burk med pepparspray som karin kopt till mig! hur sot far man vara? bast! :)

happy thanksgiving! ;D
xoxo


35+

det blev annu en harlig stranddag och inte ett moln sa langt ogat kunde na! helt underbart. idag fick vi aven sallskap av anna och matthew, trevligt varre! :)
hahahhaha det hande en sa rolig grej sa jag nastan holl pa att grina nar andrew berattade for mig.. idag nar vi var pa stranden sa borjade det namligen tjuta en ganska lang stund, och vi forstod aldrig var det var och efter det badade vi och sa precis som forut. sen nu vid middagsbordet (at forovrigt karins godaste feta frittatas) berattar andrew vad den dar signalen betyder....................................................................blunda nu mamma och mala..........................men det var givetvis en hajvarning! helt sjukt att jag har badat och simmat och haft mig nar det varit en haj pa stranden! men tur enda att vi inte visste att det var hajvarning for da skulle jag varit tvungen att aka hem, for det gar inte att ligga pa stranden utan att bada.. haha ja kul kul att vi satt dar och inte fattade nagonting! haha.

nej, solen tar pa ens krafter och jag har lite ont under fotterna av den varma sanden, sa tror jag ska krypa ner i sang och lagga mig och titta lite pa tv. (livet ar hart! haha)
imorgon ska nog stella vara hemma fran skolan, hon har matt daligt idag, sa det blir mysdag med stella! :)

ha en fin dag! :)
pusskram

cottesloe beach

igar var det hur fint vader som helst sa det var perfekt for att umgas vid stranden! drack lite vin hemma hos linn forst och sen motte vi upp killarna pa cottesloe hotel! sedan akte vi vidare for att dansa in i smatimmarna i claremont! lyckad kvall och sunday session svek oss inte den har sondagen heller!! :) tror for ovrigt att jag och linn at nattmat for hela sveriges befolkning inatt, men jesus vad gott det var!
idag var det ocksa jattefint vader, och bade jag och linn var lediga sa vi akte till stranden! pa riktigt sa far man leta efter en finare strand!! och har ska vi vara i ett halvar till.. ofattbart!! traffade lite skona killar bade fran skane (!) och lite aussieboys! trevligt trevligt. vi blev bland annat medbjudna att aka till rottnest island pa sondag och snorkla och festa lite och sa! later inte helt fel sa vi hoppas pa det!
imorgon ska det tydligen bli annu varmare sa det blir beachen for hela slanten igen!

jag hoppas verkligen att det tradlosa internetet kommer fungera igen for da kan jag bli lite mer
aktiv med bilder och dylikt, plus att vi kan skypa igen! saknar er allihopa sa det ar helt vansinnigt!

nej nu ska jag faktiskt krypa ner i sangen och lasa min bok!!
hoppas ni mar bra dar hemma
pusskram nattinatti



damn girl!!


(kanske inte varldens finaste bild direkt men var tvungen att visa julgranen i bakgrunden nar man sitter i solen, kanns sa himla skumt verkligen :D)
igar var jag och linn inne i stan hela dagen, gick och strosade runt i vara sommarklader samtidigt som vi gick slalom bland alla gators julgranar! hur konstigt som helst. sen tog vi BILEN till linn, (tanker knappast ga till henne igen) kopte godis for 20 dollar och sen tittade pa film och myste...................sa att vi ska palla hela dagen idag!!!!!!!!!
glenn fragade nyss om vi skulle med och aka vattenskoter, men vi var lite trakiga och sa nej, far bli nasta gang!
iallfall ska jag hem till linn vid ett rycket och da ska vi dricka vin for att sedan bege oss till cottesloe dar festen bara borjar! kommer bli en gryyyyym dag/kvall, det ar jag helt saker pa! alska sondagar!
forresten skamde jag ut mgi sa hart igar pa taget, men jag tar det imorgon nar jag skriver!
nasta vecka stor beachen och whalewatching pa schemat! kommer bli nice!

livet leker och jag far leka med!
ha en bra sondag hemma i kalla och graa sverige!
mohahahhahahah
;D
love u!

november rain


okej, jag och linn var med om varldens laskigaste grej igar, pa riktigt!! linn kom hit och vi gick till affaret och kopte godis och sen gick vi hem till henne och tittade film. hur mysigt som helst! sen skulle hon, snall som hon ar, folja mig en bit hem sisadar vid halv tolv. det regnade, blaste och blixtrade, alltsa varldens skrackfilms vader! vi gar och skrammer upp varandra och sen overtalar vi varandra om att vi inte behover vara radda. efter ett tag sa hor vi att en kille borjar ropa efter oss, "ey girls" osv. vi ignorerar och gar bara vidare. sen vander jag mig om och ser hur han borjat springa sa jag bara skriker till linn SPRIIIIIIIIIING och linn springer i panik ratt ut i gatan och vi springer allt vad vi har! det var sajakla obehagligt for nar jag vande mig om igen sa ser jag hur han springer efter oss fortfarande.. pa riktigt sa var det det laskigaste!
efter arets javla lopp sa slutade det med att linn tog en taxi hem, & den snallaste taxichaufforen korde, han sa att det finns sa manga idioter ute och det ska inte vi behova betala for! sa han skjutsade hem henne gratis. sa visst finns det snalla manniskor!
som tur ar har jag varldens basta familj dar hemma men ocksa varldens basta aussiefamilj!!

sa imorse akte jag och andrew till polisstationen och anmalde det hela.
fyfan det var sa obehagligt!!

iallfall, idag satt vi pa 58an for ovanlighetens skull och drack kaffe och at massa godsaker! det har faktiskt varit lite ruskigt vader ute men karin sager hela tiden att jag ska njuta av det har for sen kommer jag do av att ha 40 graders varme i hur manga veckor som helst. men jag klaga over varme? no no!
ikvall har karin hyrt twilight som jag ska kolla pa for att farska till minnet eftersom det ar dags for new moon snart! :)
freeeeeeeeeeeeeeeedag imorn!!

xx

18 november

vaknade fem imorse av världens storm och regn utanför fönstret!! och så är det ännu! jag har haft på mig mitt juicy set hela dagen, så skönt! bäddade ner mig i sängen igen efter frukosten och tittade på två filmer.
inte en sån händelserik dag men väldigt skön! karin gör världens godaste mat idag, oxfilé med potatisgratäng! supergott!! efter det ska jag möta linn ett tag å det enda vi har bestämt är väl att gå till macken för å köpa lite gott.. tick tack

alltså jesus jag kan inte förstå att det är november! och här sitter jag å klagar på att det bara är 20 grader! haha. inte klokt! iallfall ska det bli 30 grader till ihelgen så det ska bli jätteskönt!

nej nu har jag inget vettigt att skriva
nu ska jag kolla upp det här med valsafari för det gjorde jag aldrig sist när jag sa att jag skulle
pusskram


noahs wish list



jag hade sana enorma planer pa hur mycket jag och linn skulle motionera nar hon flyttade hit osv. men det har ju visat sig nu att dem planerna har ju inte genomforts for fem ore.. nejnej, idag har vi atit appelpaj, chokladtarta, glass, chips.. och motion? nja, skulle val isfall vara stegen vi fram fram och tillbaka till cafeet. hehe. men men, man ska njuta av livet!!

jag var bara tvungen att lagga in bilden pa noahs lilla onskelista som han skrev haromdagen. hur sot far man vara! nar jag sa till honom att det kanske blir lite dyrt for mamma och pappa, da sa han: "det ar ju inte mamma och pappa, det ar ju tomten", dum som jag ar! men sa sa jag att det kanske blir lite dyrt for tomten, tank hur manga barn han har som ska fa julklappar! da sa han att tomten har ju faktiskt sina helpers.. hur go som helst

ikvall ska jag lagga mig och titta pa grease tankte jag, just nu haller jag pa for fullt och fixar virusskydd till datorn och hoppas pa att vi snart kan fixa det tradlosa internet. saknar att inte prata med alla dar hemma pa skype lika ofta!
det ser ut att bli en lugn vecka/helg iallafall, tror att vi ska spara oss helt till sunday session! haha, herrejesus trodde aldrig att jag skulle kunna alska sondagar..

sleep tight! xoxo



dancing in the moonlight


ber om ursakt for dalig uppdatering men min dator fungerar fortfarande inte, men tror att jag kan losa det inom en vecka eller tva! :)
har iallafall haft en otroligt bra helg! i fredags hade jag, anna och linn en tjejkvall med utgang! pa lordagen var det den ultimata kvallen for filmkvall, sa vi at marabou, chips o kollade film! igar var det dags for sunday session igen och jag bara aaaalskar det! hade sjukt roligt och vi dansade sa att svetten rann! jag blir alldeles lycklig av att veta att det ar sondag ganska snart igen! haha! :)
idag har jag bara segat med linn, varit och fikat o sen lanade jag med mig tre filmer ifran henne som jag ska lagga mig och kolla pa ikvall!
har precis pratat med elin pa msn och det gjorde hela min kvall! jadrar vad skont det var att prata och framfor allt se din fina nuna! you are the greatest!

nu ska jag titta nar jag a tjejerna kan aka pa whalewatching!
lagger upp lite kort fran mexicofesten, igar blev det tyvarr inga kort. maste skarpa mig pa kortfronten, helt klart!

saknar er dar hemma sa att jag spricker






matförgiftad

igår åkte jag å linn till subiaco för å träffa tjejerna! kunde bli hur mysigt som helst med både fika, glass i solen och lite shopping, men jag mådde sjukt dåligt. mådde illa och trodde att jag skulle behöva spy närsom helst! efter en evighet så kom jag äntligen hem till sängen där karin tog tempen på mig och jag somnade och sov i 14 timmar med en mysig hink bredvid sängen.. kom iallfall hem från subiaco med ett par skor, en sjal och en klänning! :) spelar ingen roll vilket tillstånd man är i, shoppa går alltid!!
idag har jag inte haft någon feber men har inte kunnat ätit någonting. tog några tuggor middag som faktiskt var ganska gott och som gick ner utan problem. vågar dock inte äta så mycket.. men jag är hungrig och önskar att jag kunde äta allt jag vill!
andrew brukar säga att jag äter som en häst och jag älskar att äta som en häst, det vet ni!

om jag mår bättre imorgon ska jag antingen till ikea med karin eller till beachen med linn! hoppas verkligen på att må bra imorgon! känns som att jag har varit lite för mycket sjuk på senaste.. men allt jag bryr mig om är att bli frisk till på söndag! haha eller hur linn ;)

jag är för slö för att lägga in bilderna från helgen, men hittade en bild på facebook som ingen vet vem som har tagit! haha.
hoppas ni mår bra där hemma


sunday session!

okej, jag har haft den bästa söndagen i hela mitt liv!
om jag ska ta det lite iordning så hade jag en mysig hemmakväll med barnen i fredags och i lördags var den 21års festen! anna ringde i panik åtta i lördagsmorse och berättade att det var mexikanskt tema på festen. typiskt killar att typ "visstja, det är tema på festen ikväll", haha. hur som, jag och linn tänkte att vi får väl försöka hitta några mexikanska outfits i storstan så vi tog tåget in rätt skapligt och bokstavligen gjorde allt för att hitta! vi gick tillåmed till turistinformationen och frågade, men inte ens en liten mexikansk hatt kunde vi hitta. vi fick helt enkelt komma som dom tråkiga svenskarna men det gick rätt bra ändå! hehe. kvällen slutade att vi gick hem i både hattar, ponchos och mustasch! helt klart en lyckad kväll! :) sen sov vi allihopa hemma hos glenn som bodde granne med festen!
på söndagen fick vi skjuts hem av killarna och då vardet bara att hoppa in i duschen å ladda om för att åka till cottesloe ! sunday session! det var absolut den roligaste söndagen och jag dölängtar tills nästa söndag, jesus alltså! tyvärr tog jag inga kort, men klubben på stranden är heeelt galen.

nu har jag precis ätit en frukost å snart kommer linn för vi ska vara duktiga och gå en powerwalk!
SEE YA

once in a life time



just nu är jag bara arg över min jäkla dator som inte fungerar nu igen! trodde att jag hade löst det där lilla problemet men nope!
nåväl. idag gick jag upp vid åtta och fick åka med snällaste karin in till perth, gick och tog mig en flat white på ett café och sen plockade kerri upp mig å vi åkte till studion! där blev jag väl omhändertagen av en makeupartist och frisör som tog hand om mig i två hela timmar! helt sjukt vad lyxigt det kändes då! jag trodde att det var kerri som skulle ta lite snabba bilder på mig men det kom två fotografer till! varav den ena gick runt och filmade allting och den andra fixade mitt hår å tog lite foton ibland också. helt sjukt vad konstigt det kändes att stå i centrum på det där viset! var sjukt nervös också så stod nästan och skakade! men alla var helt underbara och det var jätteroligt faktiskt!!
sen åkte jag iallfall hem till palmyra och möttes i princip i dörröppningen av alla barn, andrew och linn! så kul att linn är här! :)
ser ut att bli fullt upp ihelgen iaf! fredag ska jag förhoppningsvis vara hemma med barnen, om inte så åker jag till rivervale till anna där det vankas bbq och öl! på lördag tänkte jag och linn åka å shoppa lite och sen blir det nog en 21st och på söndag är det party på stranden! bra helg? jag klagar inte!!
nu ska jag gå och läsa min kära bok och vara arg över min dator!

mamma jag vill inte åka hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inte ett moln så långt ögat kan nå


idag tror jag att vi har haft 37 grader här! det har varit så enormt varmt så det är galet! imorse tog jag en härlig powerwalk (!) och sen läste jag lite å sen sprang bara klockan iväg och då var det dags att hämta barnen!
nu kom jag precis i från noahs säng, fick lägga mig bredvid honom för han kunde inte somna. sötnosen!!
en tjej som heter kerri som är fotograf här i perth frågade om jag kunde ställa upp som modell (trott eller ej), hon behövde bilder till hennes portfölj. så redan imorgon ska jag till studion! läskigt! haha kul grej iaf. kommer få alla bilder sen så kanske lägger in dom här sen!

nej, nu ska jag försöka fixa med min jäkla dator igen, blir så trött på den! saknar att prata med alla på skype!

lite pics från i lördags (hon som står i baren är jen och jag bara älskade hennes outfit!)


vin eller taxi?


var evigheter sen jag skrev och det beror på min dumma dator!!
hur som, på halloween var jag ute med alla tjejerna och hade en väldans trevlig kväll! :) dagen efter på söndagen så bestämde vi oss för att se killarnas cricketmatch, och vi trodde väl att vi skulle vara där i sisådär 1,5 h! men icke! cricket är den absolut tråkigaste sporten, det har jag SEX timmars erfarenhet av nu! det ända som är bra med cricket är att det fanns en bar där vi kunde köpa mars, chips och vin! vi blev även tackade av någon tränare eller nått i mikrofonen för att "Sverige" hade varit här och sett matchen! haha. tyckte ändå att vi löste tristessen bra!!
men det var helt klart min första och utan tvekan min sista cricketmatch någonsin! när det hade mörknat åkte vi till clearmont och partade lite! braa helg iallafall!
förövrigt så har linn kommit till aussie! sjukt kul! så igår spenderade vi dagen hemma hos mig vid poolen! hur skönt som helst. en annan grej som även har hänt är att jag har blivit nyttig!! nyttig enligt mig iallfall.. :)





RSS 2.0