2010-03-25



walking on a dream


jag har atit pasta med pesto och fetaost for fjarde dagen irad idag, jesus vad gott det ar!!
alldeles strax ska jag hamta sotnosarna pa skolan och sen ikvall kommer nog mackan
imorgon ska min familj aka down south till deras sommarstuga, men jag ska stanna har i perth.. pa fredag ska holly & cass ha lite drinkar hemma hos dom i rivervale, vet dock inte om jag ska dit an. hur konstigt kommer det inte bli att aka dit utan att en anna och utan att en julia ar dar? saknar er, habibi och beatrice

nu ska jag pussa pa varldens sotaste hund & sen kila ivag till skolan!
ha en bra dag allihopa
pusskram

WACA Premier Cricket Awards


(jag tycker att laktarna talar ratt bra for vilken enormt rolig sport cricket ar)
i torsdags morse kom linn och hamtade upp mig och vi akte till garden city dar jag hade tid for att forlanga naglarna! blev hur fint som helst! efter det gick vi & at sushi och sen var det dags for frisoren dar jag inte varit pa evigheter! klippte topparna och sen gjorde hon en fin haruppsattning pa mig! sen snabbt hem for att byta om och fixa smink, for att sen bli hamtad av mackan! som for ovrigt var sjukt snygg i sin suit!!
vi akte till hotellet i city dar balen var, hittade ingen parkering saklart sa det slutade med att vi sprang in till det hela! som tur var hade vi inte missat nagonting! fick lite att dricka och sen blev vi fotograferade! sen skulle alla spelare ga bakom scenen da lamnades alla vi tjejer ensamma men vi var nagra stycken som hangde ihop och tjejerna vid mitt bord var jattetrevliga! :) det var hela tiden grejer som hande pa scenen, alltifran prisutdelningar till en komiker som upptradde! sen at vi treratters & glasen fylldes pa utan att man hann blinka! sen var det live band lite narmre in pa smatimmarna och det var verkligen jattelyckat!!
dock dar i stressen i borjan sa glomde jag min kamera i bilen och bara nar jag namde det for mackan pavagen i hissen sa gav han mig mordarblicken sa det fanns liksom inte att be han ga tillbaka och hamta den.. hehe
men det var olika fotografer som gick runt hela tiden och jag blev fotad fyra ganger tror jag sa forhoppningsvis kan jag fa tag i dessa bilder pa nagot vis sa jag kan lagga ut har.. hoppas!! :)

sen pa fredagen skjutsade mackan mig till ikea dar linn stod och vantade! dar handlades det saltlakrits och ton med marabou och givetvis at vi kottbullar!! kvallen blev lugn och pa lordagen akte vi och sag mackans grand final som dom vann och sen pa kvallen at vi karins helt underbara bullar och tittade pa stieg larsson filmerna!
igar var det utgang och nu har jag precis gett barnen lite middag!! lite snabb uppdatering men det ar vad jag hinner med!!

puss pa er!!


det hander bara inte

ikvall vid 21:30, dagen innan balen:
Linn: Ar du nervos infor imorgon nu da?
Jag: Ja, det ar helt sjukt, men kommer bli skitroligt verkligen. Jag kan ju antligen andas ut nu, jag har ju gatt och oroat mig lite att jag skulle fa en feting finne eller natt bara for att det ar sa typiskt att fa det nar man ska pa en san har grej.
OROLIG TYSTNAD..................................................
Jag: Linn, varfor skrattar du?
Linn: (skratt) forlat, men du har verkligen en finne mitt pa nasan

KUL, JAVLIGT KUL

the great storm of perth


da har man upplevt det ocksa!! igar var det det varsta ovadret i perth pa 30 ar! jesus sager jag bara. hamtade barnen fran skolan och nastan direkt nar vi kom hem sa borjade det aska, blixtra och storm a regnade for fullt! jag har helt seriost aldrig sett eller hort nagot liknande! slutade med att det lackte in pa 6 olika stallen och vi fick stanga av all el. vi tande lite ljus och satte oss pa kuddar i vardagsrummet och satt och pratade. efter tva timmar blev barnen jattehungriga, men utan el ar det inte sa latt. slutade iallafall att vi tog fram brod ur frysen och tinade over ljusen vi hade tant, och at mackor med tonfisk och korv. mys!! barnen var hur underbara som helst, nar det borjade hagla sprang dom runt & sa att det var "the best day ever!!!!!!!"! haha.
snart ska jag ivag och ta en kaffe med mackan & sen ikvall blir det nog att aka till tjejerna i rivervale for att saga hejda :( kan inte fatta att det redan har gatt 8 manader!!

tanker pa er!

pärlan var törstig

hinner inte skriva sa mycket men kan iallafall beratta att helgen bjudit pa soppatorsk for mig och linn, firat fodelsedag in pa smatimmarna och idag ar det rugbymatch och efter det mackans cricket!!
braaa helg
PUSS

the rest is still unwritten


igar akte jag och linn till garden city en snabbis, bokade tid for har & naglar till nasta torsdag! i tisdags kopte jag aven varldens finaste skor som jag ska ha! ska forsoka ta mycket bilder innan vi aker sa att ni far se! :)
sen igarkvall akte jag & mackan och hyrde film, en riktig deppfilm och jag fick skit for att det var jag som valde filmen, som alltid!! och han ar verkligen inte den som har nagot att saga, haromdagen slogs han i princip om att overtala mig om att inglorious bastards ar en komedi! haha idiot puss
sen idag akte vi till cottesloe beach & tog en fika, det var faktiskt kallt idag jamfort vad man ar van nu och det blaste som tusan! nu hatar val ni mig som ar hemma i kalla sverige men vi hade faktiskt bara 27 grader idag! haha. badkruka som jag ar satt jag pa stranden och tittade pa medan han badade :)
efter det akte jag hem till linn och vi akte direkt till varat favvohak, namligen 58an for en fika! linn tog tillochmed varan picknickfilt om sig nar vi satt dar. sa kallt tyckte vi det var! haha. hur kallt har ni dar hemma? :D

pa kvallen nu har jag bara umgatts med stella och noah, lagat lite mat, duschat dem och myst. varldens finaste barn, utan tvekan!
jag har det sa fantastiskt bra att jag knappt vill tanka pa framtiden utan verkligen forsoka leva i nuet. men jag tror att linn och jag ar ratt bra pa att gora det for vi sager verkligen till varandra pa riktigt minst en gang om dagen hur mycket vi alskar livet har och hur bra vi har det! trodde inte att man kunde alska livet pa det har viset!

ikvall blir det lite kyckling till middag, smarrigt. sen ska jag ivag och traffa linnsan! :) en bra dag helst enkelt!
imorgon ar det fredag men ingenting planerat vilket kanns ganska skont! blir sakert en fika och kanske en tripp till tjejerna i rivervale? pa lordag ar det ju middag + utgang och pa sondag far vi faktiskt se vad som hander.. :D
innan jag borjade skriva sa tankte jag att jag inte kommer att ha nagot att skriva, men det hade jag tydligen! det ar lika bra att jag slutar nu for jag kan ar tydligen lika bra pa att skriva som jag ar pa att babbla!!

saknar er & tanker pa er varje dag


20!!


igar hade jag varldens basta fodelsedag! borjade med att aka in till fremantle for att mota tjejerna! vi gick och at en god lunch och efter det gick vi till chokladcafeet drack kaffe och at BIG FAT CHOCOLATE CAKE! ni hor ju sjalva? :)
fick forresten jattejattefina presenter av tjejerna! puss pa er
sen akte jag hem och dar var karin & barnen och jag fick oppna annu fler paket! vem kunde ana att jag skulle bade fa presenter och semlor pa min fodelsedag nar jag ar pa andra sidan jordklotet? vissa manniskor ar bara for fina!!
efter kom mackan hit & han hade bokat bord pa ruffles, den absolut finaste restaurangen jag nagonsin varit pa. en rund restaurang som ligger precis vid floden, och ar tre vaningar upp & har fonster som vaggar med utsikt over hela city, varldens utsikt! iallafall, vi at tre ratters, drack vin och bara pratade i timmar! hur mysigt som helst. sen tog vi en liten promenad vid floden! fick aven pa riktigt det finaste halsbandet jag nagonsin sett. bast!!

igar hann jag aven kopa skor som jag ska ha nasta torsdag da den stora festen ar! alskar dom!
nu ska jag gosa lite med kille och sen ska jag traffa linn!

tusen tack for alla fina sms/brev/mail/telefonsamtal och gud allt vad jag fatt idag! ni ar fantastiska!!

ta hand om varandra! puss&kram

three words



i fredags akte jag & tjejerna till claremont for att leta efter en klanning som jag ska ha pa balen nasta vecka! borjar bli lite nervos nu.. :) lunch tog vi pa ikea, lite kottbullar brunsas och lingonsylt! alltid lika gott. sen pa kvallen akte vi hem till anna dar ett gang var och vi satt pa bryggan hela kvallen och hade en jattemysig kvall verkligen. sen blev det en spontanutgang i stan och vi akte hem i soluppgangen.. lyckat!
sen i lordags var vi pa mackans cricketmatch!
sen pa kvallen hyrde jag och linn film men slocknade efter tio minuter? hehe.

igar var vi givetvis ute :D lika kul som vanligt!!
imorgon fyller jag 20! kanns helt stort! den ska firas genom att ata lunch med brudarna och sen ska mackan ta med mig pa nagot kul pa kvallen! :) pa lordag sen ska vi fira det pa riktigt, vi har bokat ett 30 bord inne i fremantle dar vi ska ata middag & dricka lite goda drinkar for att sedan fortsatta kvallen med en utgang! langtar! igarmorse nar jag vaknade hade andrew varit och kopt nybakat gott brod & karin hade gjort helt fantastiska semlor som vi at till efterat! jag dor av hur underbart sota dom ar!
nej nu ska jag ringa tjejerna!!
puss pa er

jag ar hungrig



nu ska jag ata tidig lunch for jag ar dohungrig!!
tack varldens underbaraste mamma och pappa for paketet! ni ar bast


indiska oceanen


hejhopp
i fredags tog jag och julia med lite vin till 58an och at middag och satt bara och pratade hela kvallen! jattemysigt! sen pa lordagen greppade vi tag i kartboken och akte till mackans cricketmatch! hade en liten picknick och var dar i fyra timmar tror jag! trevligt trevligt! sen akte vi till anna, at lite thai och sen gick vi pa alice i underlandet. vi hade lite for hoga forhoppningar, den var inte alls sa bra som vi trodde. tim burton, jag ar besviken!! hur som sa var det en mysig dag med tjejerna! i sondags akte jag och mackan till stranden och at frukost och tog ett litet dopp i havet och sen akte jag hem till tjejerna och vi akte a hamtade anna och sen gick vi ut pa cott och sen vidare till claremont! vi kanske borde borja vidga vara vyer lite nar det galler utganger men vi har sa galet kul varje gang verkligen :D

idag har jag bara haft en heldag pa stranden med sol och bad med mackan, atit en god lunch och bara njutit! sen nu pa eftermiddagen har jag druckit kaffe med linn och nu sitter jag och vantar pa att sotnosarna ska komma hem fran simningen! :)
life is hard horrni!!
:D

mumford and sons - little lion man, viiiiiiiiiiiiiiiiiilken lat mina vanner
saknar mina tjejer
pusspuss

friday!!



imorse gick jag upp vid atta for att jag skulle med och titta pa stellas ensemble! stella skulle vara katt sa karin malade henne sa himla gulligt! idag har vi varit pa en liten tripp till fremantle och sen till 58an for ovanlighetens skull! nu ska jag ata lunch
puss

kunde haft det samre!!

)
(den har killen hittade vi ute vid poolen hos anna)
i fredags var vi som sagt ute i inaloo och i lordags akte vi till stranden, solade och badade! pa kvallen hade jag barnen sa jag och julia var bara hemma och julia gjorde en supergod middag till oss och sen hade vi hyrt en film vi tittade pa! :) i sondags tog vi taget till stan dar mackan hamtade upp mig och julia akte till anna. vi akte till leederville och tog en kaffe, sen pa eftermiddagen akte vi till stranden och badade lite. sen gick vi ut och kakade pa en jattemysig restaurang! kan inte bli sa mycket battre!!

sen forresten sa har marcus bjudit med mig pa hans cricketavslutning i form av en bal inne i city i slutet av mars, ar galet nervos men det kommer bli sjukt roligt! maste dock fixa klanning, skor, ordna naglarna och boka tid hos frisoren!
ihelgen har vi inte sa mycket planerat, vi vill se alice i underlandet pa bio och sen ska vi se mackans cricketmatch pa lordag tror jag. pa sondag blir det sunday session!! kanske var en ganska planerad helg nu nar jag tanker efter. naval, den kommer bli grym liksom alla andra helger har!!
ha sa kul i kylan ;)
pusspuss


RSS 2.0