australia day!!

 




min dator ar varldens segaste sa darfor blir det bara tre bilder ifran gardagen! jag har en sak att saga; sveriges nationaldag, stick!! australia day oh my god. min och linns dag igar pa floden ar nastintill obeskrivlig! vi akte tillsammans med hur skona manniskor som helst och pa en jattefin bat och vi var omringade av tusentals andra batar! hog musik, corona & stekande sol! vad mer behover man? vi var pa baten fran klockan ett pa formiddagen tills klockan tolv pa natten, bara dansade, badade och hade det helt underbart! det ar latt den basta dagen vi haft hitills i australien, jag blir typ lycklig nar jag tanker pa gardagen!

nu ligger jag i sangen och ska strax sova! imorgon vantas en trevlig lunch pa stranden med mackan och sen ta hand om varldens basta barn!
pusskram


25e januari



att saga hejda till mamma & pappa var givetvis lite sorgset, men vi hade en alldeles underbar vecka tillsammans pa koh hai sa jag ar sa glad over det! :)
val hemma i perth hamtade andrew och barnen upp mig pa flygplatsen! och nar jag akte i bilen dar sa var det enda som en liten sten ramlade fran brostet av lattnad. jag brukar inte svara pa det har viset, men fyfan, helvete, javlar, shit alltsa vad jag alskar allt som har med australien att gora!
forst & framst min familj har i australien, jag menar det verkligen nar jag sager att jag inte kunnat haft mer tur, linn mitt hjarta, och alla andra underbara sjalar som jag lart kanna och gud allt vet vad! jag bara alskar min och linns sma utflykter har och var och att vi verkligen tar vara pa varenda sekund som gar!

i fredags var vi ute pa botanica, blev goda iskalla caprinuschkas & trevligt sallskap! kvallen slutade med att jag och linn fick busa till det ordentligt, hur kul som helst, haha.
i lordags blev det picknick vid floden, tog det bara lungt & hade det mysigt. (behover jag namna att vi varit pa 58an varje dag sen nar jag kom hem?)
sen igar sa var det ju sunday session, vi hamtade upp anna och sen drack vi vin hemma hos linn, och akte direkt till claremont dar vi pa riktigt hade lika kul som vanligt. underbar helg
imorgon ar det australia day, och vi har inte riktigt bestamt vilket vi ska valja att ga pa an! haha men det fixar vi imorgon! jag ar helt saker pa att morgondagen kommer bli helgrym!!

sitter och tanker pa mitt harliga samtal med elin idag! min elin. jag kan inte vanta tills vi ses!
nej, nu ska jag allt byta om och hoppas pa att linnsan hamtar upp mig vilken sekund som helst! myskvall var det har!
xx


I ♥ Perth

jag ar varldens samsta bloggare, men jag far skylla pa att jag gor alldeles for mycket roliga grejer for att hinna uppdatera!
ikvall skulle jag och linn pa en dubbeldejt hahaha men sen insag vi att min mobil inte fungerade sa det blev sushi pa garden city och sen pizza & pommes hemma hos linnsan! nu kom vi precis hem fran vinaffaren & ska lita senare ut pa botanica tror jag det hette & mota killarna dar! imorgon ska vi aka bat, vi ska till rottnest island for lite snorkling & formodligen lite coctaildrickande! sondagen behover jag knappt namna, det blir sunday session pa stranden som vanligt for att senare aka vidare till claremont dar klackarna ska slas i taket!
maste avsluta med att saga att ingen kan vara gladare an jag att vara hos linn igen, jesus vad jag saknat henne! DAMN GIRL

saknar er!

welcome to home, far away from home


kan inte med ord beskriva kanslan nar mamma och pappa klev av baten pa koh hai! det var som uttaget ur en film! helt underbart med mycket skratt och tarar!
jag tankte inte skriva sa mycket nu utan uppdaterar lite senare nar jag har lite mera tid! tankte bara skriva att jag lever och att jag landade i perth imorse klockan atta!

karlek!

bangtao

pa sex dagar har jag hunnit med patang, phi phi island, kata beach och nu befinner jag mig i bangtao!
har precis checkat in sa jag bor i en mysig bungalow har i bangtao
har for ovrigt legat magsjuk i tva dagar, fytusan vad vidrigt.
har atit frukt, en kanelbulle och lite losgodis dom tre senaste dagarna. idag vaknade jag iallfall utan feber sa forhoppningsvis ska jag vara helt frisk inom kort! :)

pa mandag ska jag traffa mamma och pappa pa koh hai. jag kan verkligen inte vanta!
saknar dom sa att jag dor och det ska bli heeelt obeskrivligt att fa traffa dom! har inte sett dom pa ett halvar!

tanker pa er alla mina nara & kara
pusspuss

phuket

det hander grejer i thailand vill jag lova! det blev inte riktigt som planerat!! igar tog jag baten till phi phi island, fanns absolut inget ledigt boende insag jag efter ca 8 timmars letande! som tur var sa var jag tillsammans med tva helt underbara svenskar och kvallen avslutade med att vi sov hos en thailandsk familj.. haha jag har sa mycket att beratta kan jag lova
nu sitter jag som tur ar pa ett helt underbart hotell i kata beach med trevligt sallskap & ska snart utforska thailands nattliv!
saknar mina hjartan hemma i perth att jag spricker!!

iallafall, jag klarar mig alltid & det loser sig jamt!
:D pussxx

thailand 2-21 januari

nu sticker jag till thailand!!!!!!!!!!!!!!!!

Thailand

Om bara några timmar sitter min kära Matilda på planet till Thailand.
Saknar henne redan, det här kommer bli dom 3 längsta veckorna i mitt liv typ.. Men oj, vad kul vi ska när hon är tillbaks i Perth!!

Så, Matilda är alltså i Thailand från den 2-21 januari.
Sköt om dig gumman!

/Linn


RSS 2.0