MELBOURNE!!

melbourne ar bokat och klart!!
den 14e maj 6.30 flyger jag och marcus dit!
cant wait!! :)

wednesday sunny wednesday

jag tankte uppdatera bloggen lite samtidigt som jag at min frukost, men under tiden jag gjorde iordning den sa tappade jag humoret totalt!! hallde upp lite musli och yoghurt i en skal, bar och lite honung. skar mig som tusan pa plasten pa yoghurt forpackningen! men tankte inte nagot mer pa det! skulle avsluta med att halla i lite soyamjolk men rakar titta pa tvn samtidigt sa jag rakar halla i hur mkt som helst! men det var inte det varsta! i min tallrik ligger det iprincip ett hav av CHOKLAD soyamjolk! fan vad ackligt
MEN som om det inte var nog!! star och skalar mitt agg och sen satter jag det i aggkoppen och det ar blodflackar pa hela agget!! arg? ja!! jag sket helt enkelt i min forsta dag med nyttig frukost och det fick bli tva rostmackor med nutella och ett glas mjolk
jag forsokte iallafall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag skriver sen om helgen

_______________________________________________________________________________________________

nu har jag lyckats smalta tragedin under frukosten..
jag har hoppats att limpan ska lagga upp lite bilder fran anzac day, men inte! sa det far helt enkelt laggas upp bilder senare! :)
i lordags natt vid ungefar 3.30 gick linn och jag upp efter 1,5 timmes somn! packade ihop lite varma klader och picknick och sa hoppade vin in i bilen och akte till kings park. sjalva ceremonin borjade sex men vi ville se till att fa en bra plats.. forra aret dok det tydligen upp femtio tusen pers i kings park som gick paraden! det var ganska mycket folk nar vi kom.. sen nar det borjade visades det lite film och sen holl en gubbe tal och sen var det lite trumpetspelande osv. ja ni, mycket mer an sa var det inte!! vart!! haha nej det var verkligen inte roligt men det ar enda kul att man har upplevt anzac day tycker jag, da det ar en stor dag i australien :)
sen vid halv atta akte vi hem och hoppa direkt till sangs!!

vid ett tog vi med annu mera picknick och satte oss vid floden, som var packad med folk! efter ett litet tag kom mackan och vi var dar hela dagen!
sen pa kvallen kom jag och linn fram till att vi inte har gatt ut pa evigheter, och eftersom det var anzac day sa var det en public holiday pa mandagen sa det var perfekt for utgang!
drack lite vin och hade oss hos limpan och sen tog vi taxi till claremont dar det vantades ungefar tusen meter lang ko! mindre kul. efter en och en halv timme gav vi upp och gick till hungry jacks. sen fick vi saklart inte tag i en taxi!! lyckad utgang eller vad!! da kom iallafall bastaste mackan och hamtade oss!
mandagen spenderades med marcus och sen pa kvallen hyrde linn a jag step brothers!!

nu sitter jag och vantar pa att klockan ska bli halv ett for da kommer linn och hamtar mig for en kaffe pa 58an! yes

ta hand om varandra
karlek!!

chloe ar dod

karin morgonen efter att noahs mus dott:
"jag ar lite nervos for att beratta for noah att chloe ar dod, men jag maste ju beratta det"
"noah kom och satt dig har jag ska saga en sak till dig"
"what?"
"chloe ar dod noah.."
"who? chloe who?"

hahahahahahahha

honey honey


i dessa skor hamtade mackan mig haromdagen!! ska jag skratta eller ska jag grata? hahaha

det ma vara fredag och helg men pa riktigt, hela mitt liv ar en helg. hur sjukt ar det inte, jag langtar inte nagot sarskilt tills fredagen for att man har helgen framfor sig, utan jag alskar varenda dag! det kanslan jag har och har haft inom mig ett bra tag nu har jag aldrig tidigare kant forut. och jag vet att jag tjatar om hur bra jag har det, men jag tycker att nagot positivt som det borde man val fa tjata om?

igar umgicks kara linn & jag hela dagen a sen kom mackan a hamtade mig och vi akte hem till han och tittade pa lite tv :) (kan du lasa in mig i ett skap eller nagot sa jag slipper aka hem?)
sen idag skjutsade han mig till inaloo, till ikea dar linn stod a vantade! blev en massa kotbullar och sen lite marabou givetvis! :) efter det blev det en god kaffe pa 58an nu sitter jag bara hemma har medans barnen ater lite middag. sitter och funderar pa vad jag ska gora for gott till middag... choklad?

pa sondag ar det anzac day, innebar att man ska hedra de som stred & de som tjanade for sitt land. det ar bland annat i kings park, borjar 6 pa morgonen och dom tror att ungefar 50 000 manniskor kommer komma dit. idioiter som vi ar sa planerar vi att kora stenhart pa det har, aka dit 2 pa natten for att fa parkering och sen ha en mysig picknick under stjarnhimlen tills det hela borjar!! lite galet och kommer nog bli jobbigare an vad vi tror men tror att det blir en haftig grej for tva sma svenskar som oss!! :)

ikvall blir det choklad, mjolk och sex and the city marathon!!
puss pa er

i'll be back

oooooch sa var det onsdag igen! jag kan bara inte forsta hur snabbt tiden gar. som jag precis sa till min pappa sa prenumererar karin pa en tidning som hon far en gang i manaden, men det kanns verkligen som att den tidningen droppar ner i brevladan varje vecka!! galet. idag iallafall sa stadade jag pa morgonen och sen tog jag och linn en kaffe pa 58an :) efter det sa gick vi tillsammans till skolan for att hamta barnen! tog med kille till parken & barnen spelade lite basket och bara lekte lite!

det borjar bli lite jobbigt det har. jag borjar inse nu att tiden borjar ticka ner och jag har lite ont i hjartat. hur ska jag klara mig utan alla fantastiska manniskor som jag traffar har nere? jag tror inte att jag riktigt forstar det annu. men en sak ar klar, och det ar att jag snart ar tillbaka! nu ska jag bara njuta av dom tva sista manaderna och inte forsoka tanka sa mycket mer utan leva i nuet!! (& tro inte nu att det inte ska bli kul att traffa alla er dar hemma for jag dor av langtan, det ar bara sa himla mycket blandade kanslor!!)

nu har jag precis lagat lite middag till mina godingar, idag blev det falukorv (typ) ala matilda! de ni!! :)
ps igen. jag menar allvar island, ge upp


i love u


jag har pa riktigt, varldens basta mamma & pappa
ni ar bast

ps. F#@%&"k* u iceland i want my lollies!!!!!!!!!!!!

who's that fucking sandwich guy?

helgen har varit riktigt lugn och riktigt skon! :) den har bestatt av manga fikor, lunch i solen, shopping och andra mysigheter! det ar inte direkt svart att trivas med narvaron!!

det ar fa som far mig att skratta lika mycket som mackan. varje gang vi ses sa ar det att jag far ont i magen och verkligen kippar efter andan! igar hyrde vi tva filmer och innan vi satte pa forsta filmen fragade mackan "im i a sandwich?" och jag hajade noll forst men sen forstod jag. han har last min blogg och tryckt allt pa google translate for att han ska forsta. och han beskriver for mig att han insag efter ett tag att det var han som var the sandwich! "jag tankte, vilken javla looser som heter sandwich, sen insag jag, att det var jag som var mackan" hahahha. sa vi garvade.

idag hade jag barnen, linn a jag tog dem till bowlinghallen sa att dom fick bowla lite! :)
ikvall ska jag bara traffa linn och ta det lungt!!
planer for veckan ar att fa mammas godis som hon skickat som vi tror ska komma varje dag men som aldrig kommer, aka parisehjulet inne i stan for det laggs ner den 2a maj, boka melbourne & sen var det val inte sa mkt mer! kanner pa mig att det kommer bli en bra vecka :)

ta hand om varandra
xx

BALI!!!!!!!!!!!!

aaaantligen ar bali bokat och klart!! den 20e maj aker jag och linnsan!! kan inte vanta!!
aker fran ett paradis till ett annat!

PUSS

cheeeeeeeeeeeezeburgers

hosten ar har och det ar kyligt! det har regnat i nagra dagar nu och det har inte regnat sen december, helt galet.
igar var jag med barnen hela dagen och sen kom linn och vi bakade lite scones, hur gott som helst.
sen kom mackan & hamtade mig och vi tittade pa filmen "superbad" som ar en favorit och jesus vad vi skrattade fast man kan den i princip utantill. klockren. sen idag har jag tagit en lang lang fika med min alskade linn och vi har suttit och planerat var nasta australien resa som ska ske i borjan pa nasta ar! sa ge mig ett jobb!!!!!!!!!!!!!!!! behover sisadar 70 000 kanske. haha. det ska bli av iallafall

rubriken ar vald av mackan som tyckte att jag atminstone kunde ha en engelsk rubrik sa han fattar nagot, och vad passar battre an en cheezeburgare som rubrik? kanns ratt jag pa na vis
helgen blir iallafall dolugn! har ingenting planerat forutom att fixa bali resan som vi inte har gjort an..

nu sitter jag for ovrigt och bokstavligen as garvar till en bild som jenn nyss la ut fran flygplatsen nar julia och anna lamnade oss. fraga mig inte varfor linn har skagg pa bilden hahahaha







as blue as the sky can be


utanfor fonstret har vi storm med aska, regn och blixtrar. men jag skulle forklara dagen (livet?)
as blue as the sky can be

you've got the love

matalskare som jag ar sa alskar jag min tillvaro har nere, ater ute en gang om dagen. igar at vi lite gott turkiskt brod med dipper och sen klyftpotatis och foccacia till lunch, underbart gott. sen akte vi till floden och tog lite foton (de jag la upp igar). efter det hamtade mackan mig, hade bokat bord pa en seafood restaurang, vilket jag bara aaaalskar.
at hur god fisk som helst och vi satt & pratade i evigheter!! efter det akte vi hem och tittade pa step brothers, och heeeerregud hur kan jag missat denna film? vi satt bokstavligen och kippade efter andan av allt garv! maste se den igen i veckan!! :)
sen igar bjod mackan aven med mig till en forlovningsfest i melbourne den 15e maj, kommer nog bli lite svart att fa ihop det men det skulle vara gryyyyymt, sa hoppas!!
idag har jag tagit barnen in till fremantle, vi var pa bio, nanny mcphee and the big bang. barnen alskade filmen och var glada hela dagen sa det dagen kunde inte bli sa mycket battre!
nu ska jag alldeles strax fixa lite mat till sotnosarna och sen ikvall ska jag traffa varldens basta linn!!

forresten, ar det inte harligt hur livet har sina vandningar och att man egentligen aldrig vet vad som sker?
vem kunde ana att jag skulle lara kanna linn pa det har viset, hon som jag nu ar stort behov att traffa varenda dag och det sista jag trodde var val att elins pappa skulle ha ratt om att jag skulle hitta en australiensisk surfare som heter charlie, och bli stortkar? nu blev det val inte direkt en surfare och inte heter han charlie heller. men han heter marcus & han far mig att aldrig vilja aka harifran
ni gor mig lyckliga
xoxo

 


we ♥ perth


bali baby!!

igar borjade dagen med en god medium mac med soja mjolk (japp det ar sant jag har borjat dricka soja mjolk!) med linnsan pa 58an! sen kom mackan och vi kopte lite sushi och grejer och hade picknick, un-der-bart

men nu mina vanner blir det ikea for hela slanten! har ska det atas kottbullar, marabou, brun sas you name it!!
efter det blir det att aka in till fremantle for att fixa med min och linns lilla bali resa som ska ske i maj!
woop woop livet leker

ha en bra helg sotnosarna!!
xx

varldens basta jobb



redan onsdag! kan inte forsta hur snabbt tiden gar! barnen har ju pasklov och idag gick vi till deras skola och hade med oss picknick och at lunch uppe i ett trad! har alltid velat haft picknick i ett trad sen jag sag madicken nar jag var liten :) mys och barnen alskade det!! just nu har jag och noah precis spelat lite alfapet och stella ar och leker hos grannen. snart ska vi ta med oss kille ut i parken och leka lite dar sa han far springa av sig lite!
ikvall ska jag pa bio med mackan & sen ska jag ta en lang sovmorgon! :)

tack varldens basta mamma och pappa for att du finns, ni ar bast
och tack allihopa for alla fina kommentarer jamt, dom varmer verkligen & det ar sa kul att lasa
ta hand om er puss&kram

lite sushipicknick ar aldrig fel


ett skratt forlanger livet


jag har sagt det tusen ganger forut men nu menar jag det mer an nagonsin; world hold on! tiden efter studenten har gatt vidrigt snabbt! men a andra sidan har jag aldrig haft det sa bra i hela mitt liv!!
om livet ska ga sahar snabbt sa kommer det bara saga svissh och det kommer kannas som att jag kommer do imorgon i princip! men det gar fort om man har roligt brukar man ju saga..

min familj har varit bortrest till deras sommarstuga i fem dagar, sa jag har bara varit har hemma med mackan och linn. vi har hyrt film, druckit vin, atit tacos x2, brakat om vem som ar bast pa ribsticken och myst! har varit en toppenhelg verkligen :) ett skratt forlanger livet sager man ju, och bara sa mycket vi skrattat ihelgen kommer gora att jag lever tills jag ar 200 ar. underbart

idag har jag en riktig slappdag, ska titta sex and the city marathon och ata tacosrester! ska bli mysigt att familjen kommer hem idag, jag saknar dom! saknar ocksa att gosa med kille & flick.. annars for veckan ar det inte sa mycket planerat. barnen har lov sa jag har dom pa dagarna, ska val forsoka hitta pa nagot roligt med dom! sen ihelgen ar det enda som ar spikat att aka till ikea for att ata lite kottbullar & choklad och sen utgang pa sondagen!

har ar ett par bilder pa sotnosarna stella och noah pa skartorsdagen tror ajg att det var, da vi blaste ut innehallet i agget och malade riktiga paskagg!!
puss pa er


RSS 2.0