bye bye australia

jag aker till sverige idag.
ska bli helt underbart att se alla nara och kara dar hemma! helt un-der-bart
men fan det gor ont att lamna mina hjartan har i australia
men jag ar snart tillbaka!!!
love u!

those will be the best memories

liten snabb uppdatering om helgen handelser! i fredags motte jag upp marcus inne i city och vi gick runt i lite affarer & sen satte vi oss och at middag! hur mysigt som helst. sen blev det hyrfilm & glass pa kvallen!
i lordags motte vi hans kompis nat for en fika i leederville & sen pa kvallen foljde jag med marcus och hans foraldrar pa australiensisk fotboll! hur mycket folk som helst, tror nagon sa runt 40 000 pers som var dar! verkligen kul, onskar att jag varit pa en match tidigare sa jag kunnat ga pa fler!! pa kvallen akte vi till fremantle & kopte med oss lite italiensk mat hem till mig! sen i sondags var vi sa duktiga att vi tog en promenad runt floden i 1,5 h! hur skont som helst :)
sen pa kvallen akte vi hem till marcus kusin & hans fru dar vi at en jattegod middag och bara satt och pratade och hade det allmant trevligt! sen var det redan mandag och da borjade vi dagen med en promenad & sen tog en kaffe! sen pa kvallen fick jag antligen se sex and the city tva! verkligen hur bra som helst. kan ju saga att marcus var den enda killen, och da menar jag verkligen enda killen!! haha :)

sen igar morse akte vi in till leederville for en kaffe med lance & sen akte jag in till city dar jag motte upp cassie for ett glas vin! helt underbart att se henne igen!
sen skjutsade hon mig till subiaco dar jag traffade mackan och vi at lite sushi och sen var det dags att aka hem for att hoppa in i duschen for pa kvallen skulle vi tillsammans med hans familj till coco, en jattefin restaurang vid floden med utsikt over hela staden! at den godaste maten och drack det godaste vinet! verkligen jattetrevlig middag och jag var inte hemma forran vid elva!
ni hor vilket enormt hart och svart liv jag har har borta va.. ;)

nu har jag precis lamnat skruttisarna pa skolan & nu ar det dags for lite frukost! :)
ha en fin dag!
om fyra dagar star jag pa arlanda..

today im busy living my life

har haft varldens underbaraste helg :) bara varit med marcus och vi har varit pa en footy match, varit ute och atit, fikat, varit pa bio & myst!
nu ska jag hoppa in i duschen skriver mer sen nar jag har lite mer tid

puss

a moment, a love, dream, a laugh, a kiss, a cry, our rights, our wrongs...


igar pa formoddagen lag jag framfor tvn da det var sex and the city marathon! sen gick jag till skolan for att hamta barnen! stella var pa kalas hela eftermiddagen sa det var bara jag och noah :) sen kom marcus vid sju och vi akte vralhungriga in till city dar vi at japanskt! huuur gott som helst. vi sa i princip inte ett ord till varandra nar maten kom in, sajakla hungriga vi var alltsa! :)
sen akte vi och hyrde film och hade myskvall. sen mitt i natten blev vi galet sugna pa mc flurry oreo sa vi akte till donken! :)
sen imorse tog vi en lang sovmorgon, sen akte vi till leederville for en kaffe och sen till claremont dar vi promenerade runt lite!
:) nu sitter jag och vantar pa att barnen ska komma hem fran sina sporter! da ar det dags for lite middag och mys!
imorn ar det redan fredag & helg, vilket ocksa innebar 8 dagar tills jag aker

puss

dreams do come true

inatt sov jag hos marcus & vi hade det lika mysigt igar som alltid :) sen imorse hade marcus traning elva & da var planen att jag skulle ta en liten promenad och en kaffe nagonstnas medan han tranade, men morgontrott som jag ar sa andrade jag den planen ungefar direkt da alarmet ringde! var iallafall hur skont som helst :)
sen kom marcus tillbaka & vi gick langs stranden for att satta oss nagonstans och ata lunch, men nar vi val var framme sa var koket stangt, sa typiskt. men da akte vi till alskade leederville for lunch dar vi aven motte upp marcus dietist. dar tog vi en varsin kycklingsallad (var ju tvungen att bestalla sallad nar man ater lunch med en dietist och ett traningsfreak!)! haha skamt asido, valdig trevlig & god lunch iaf.
sen akte jag hem till palmyra dar jag lagade lite mat till mina sotnosar som verkligen ar sa fina.
ni forstar att det kommer gora ont att lamna alla dessa fantastiska manniskor va?

ikvall har jag bara tittat master chef & modern family a nu chattar jag med alskade alexandra och linn! snart ses vi

planerna for veckan ar att traffa holly & cass nagon dag, var sa himla lange sen! sen ska jag bara spendera tid med varldens basta kille

puss pa er

RSS 2.0