det blir aldrig som man tankt sig

vaknade imorse tog vi med massa god picknick och la oss pa stranden med hog musik och har bara njutit hela dagen verkligen!
ikvall blir det lite andrade planer......... vi struntar i chillkvallen och drar ut istallet! vem kunde ana!! :D
som alleballe brukar saga; vi zez i dimman

pärlan

har har ni forresten linns bil som vi glider runt i hela dagarna! kunde inte bli sa mycket battre!!

hög på livet




nu ska jag forsoka sammanfatta lite vad som hant pa senaste! i fredags akte vi till inaloo till botanica och traffade killarna dar! goda caprinushkas (hur nu det stavas), det ultimata sallskapet och toppenmusik! kan inte bli mycket battre! dock blev vi lurade (igen!) av en taxichauffor sa vi gick och deppat tva meal var pa donken, inte helt fel! :) i sondags var det ju givetvis sunday session, vi akte forst till cottesloe beach hotel och sen vidare till claremont hotel och sen till clubba! galet roligt! sen i mandags at vi en god lunch pa 58an och sen pa kvallen akte mackan och jag och sag avatar pa bio, myspys. sen i tisdags morse akte vi in till city, motte upp anna och at en god frukost med henne i morgonsolen! sen tog jag taget till stranden dar julia stod och vantade pa mig! sen kom aven tva andra tjejer som julia lart kanna i sydney, supertrevligt! sa det blev en heldag pa stranden och sen pa eftermiddagen akte jag och julia hem och gjorde tacos & satt och sa hur ackligt matta vi var, & efter tio minuter korde vi en a la matilda och gick kopte choklad. det var kampigt i uppforsbacken kan jag lova! sen la vi oss och tittade pa en film och sen pa kvallen akte linn, julia och jag till kings park!
det var val ungefar det....... helgen blir en lugn helg, pa fredag ska vi ta med oss vin och picknick och ga pa utomhusbio och sen pa lordag ska jag gora allt for att vi ska aka till ikea och handla lite marabou och ata kottbullar! kommer nog inte bli sadan svar overtalning! och sen ska jag vara hemma med barnen pa kvallen och sen pa sondag blir det nog ocksa lungt. japp ni laste ratt!! planerna kan dock andras............ :D
hoppas att det ar bra med alla er dar hemma, jag saknar er och tanker pa er hela tiden!

pusskram
(bilderna ar ifran cottesloe beach)

good vibes!!



klockren dag!! borjade med en bbq hemma hos anna & matthew vid poolen med skona manniskor och en massa vin! 37 grader och det kunde inte blivit sa mycket battre! sen skjutsade snallaste jen oss till claremont dar festivalen var! behover knappt saga nagot mer det var helt underbart verkligen! funderar starkt pa att ga pa den andra festivalen som ar om tva veckor.. vill bara gora om dagen!!
pusssss forresten sa ar julia min roomie!!!!!

jump in the pool


imorse drog jag och linnsan till garden city, shoppingcentret som ligger bara ett par minuter harifran och shoppade lite! patal om det, hur bra bor man inte nar man bor har? 5 minuter till floden dar det verkligen ar huur mysigt som helst, fem minuter till havet & perths finaste strand, kanske femton minuter till city & skyskraporna och tre minuter till fremantle med varldens finaste hamn med underbara uteserveringar. jag vill inte hem!!
hur som helst, efter garden city akte vi till floden och la oss pa en skuggig plats och at glass & bara njot av dagen helt enkelt!
familjen ar ivag pa kalas sa nu sitter jag har och har precis pratat med bastaste linnea pa skype och aven alskade moster!
ikvall blir det en lugn kvall hemma & imorgon bitti aker vi till flygplatsen och hamtar julia!!!!!!!! ska verkligen bli galet kul att traffa henne! sen blir det full laddning pa lordagen infor sondagen, for da blir det festival for hela slanten! kanner verkligen pa att vi kommer ha det hur roligt som helst! (eller linn, "som serious fun" kanske? hahaha)

:D nu ska jag hoppa i poolen
saknar mina tjejer dar hemma och tanker pa er varje dag
pusspuss

du ar min ben&jerry


"life is hard"

jag ska sluta be om ursakt for daligt bloggande, jag har helt enkelt for mycket roliga saker for mig an att sitta vad datorn!!
i lordags hade jag en skon hemmakvall och at en jattegod middag tillsammans med bastaste karin! i sondags akte jag och linn till claremont hotel & sen vidare till clubba dar vi aven traffade alla andra! :) alskar sondagar!!
annars i veckan har jag varit med stella & noah pa eftermiddagarna och varit med linn pa kvallarna! underbart. hela livet blev en semester

igar kan jag saga utan att overdriva att en sak som hande var det laskigaste jag varit med om!
jag och linn lag i hennes lilla hus igarkvall och tittade pa tv, sen akte vi till bensinstationen for att handla lite godis. nar vi sen kliver ut bilen sa lsager linn att hennes laskiga granne (en gammal tant som gillar att ga runt naken pa gatan & ar stord i huvudet) star ute pa tomten.. hon lurar mig bara & jag blir irriterad for att hon skrammer mig, jag som redan ar ratt radd av mig. sen gar vi ut bilen och linn sager "helvete hon ar ju dar" och da star tanten dar halvt naken och bara stirrar, jag och linn i princip springer in pa tomten och in i linns hus. vi ser hur hon staller sig vid grinden! sen nar vi val ar inne sa laser vi dorren och skrattar lite for att vi blev sa radda. tittar lite pa tv & sen glommer vi nastan bort det. klockan borjar narma sig elva och linn satter sig vid datorn men nastan flyger bort darifran pa tva roda, da hon horde grinden oppnas. vi ligger och tror verkligen att vi bara inbillar, trots det sa slacker vi overallt och ligger dar och hoppas att allt bara ar inbillning. vi inser att det inte ar det da den automatiska lampan tands da nagon gar utanfor, en sekund efter hor vi aven hur nagon borjar knacka pa fonstret och jag menar verkligen att jag aldrig varit sa radd i mitt liv. sen gar personen vidare till dorren och borjar rycka lite i handtaget och jag och linn ligger dar i morkret med vara hjartan pumpandes i 180 och borjar greppa telefonen for att ringa pa hjalp! som tur var i det laget sa kunde jag inte numret till polisen (oroa dig inte mamma jag har lart mig det nu), annars skulle jag inte tvekat en sekund att ringa. jag sag verkligen framfor mig hur tanten stod dar bade byxlos och troslos och skulle morda oss! haha.
sen iallafall ringer vi in till stora huset till kate, vacker henne och sager till henne med graten i rosten att hon maste komma ut for det ar nagon utanfor. tva sekunder senare hor jag hur kate sager "it's just marcus" och da flog jag upp ur sangen och sprang ut och borjade skrika pa mackan och sla honom! haha jag dog!!
nu har jag verkligen forsokt beskriva detta i detalj sa ni ska forsta hur vidrigt det var for det var det verkligen!

naval, idag har varit en jattelugn dag, akte med mackan till ett fik & sen akte jag hem och tog en promenad med kille upp till min karaste linn & pratade lite! och nu ska jag snart gora iordning lite pasta med kyckling till dom sma sotnosarna nar dom kommer hem!
pa lordag klockan atta ska jag och linn hamta julia pa flygplatsen!! ska bli sa himla kul att traffa henne igen! sen ska vi aka och ata lunch nagonstans och sen blir kvallen superlugn. varfor da tanker ni? jo, for pa sondag ar det good vibes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kan verkligen inte vanta, det kommer bli galet!

nej nu ska jag bege mig till koket!!
saknar er alla

en drom ar uppfylld!!





5.30 imorse begav vi oss till rockingham for att simma med vilda delfiner! det var helt obeskrivligt och ar absolut det haftigaste jag gjort i mitt liv! kanslan gar inte att beskriva! jag hinner inte skriva sa varst mycket nu, men vill saga tusen tusen tack till varldens basta familj for denna julklapp! kunde inte bli battre!!
direkt nar vi kom hem sa akte vi till garden city och kopte biljetter till good vibes, vilket betyder att vi, pa alla hjartans dag, kommer se the killers!!! gossip & massor av andra bra kommer dit ocksa. kan inte vanta!!
livet ar ratt bra just nu helt enkelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skriver mer sen om jag hinner!
all karlek!!


swim with wild dolphins tour

sitter och planerar min och linns lilla tripp till rockingham, dar vi ska simma med delfiner! tack vare varldens basta familj ska jag fa simma med vilda delfiner! fick namligen det i julklapp!!
jag dor hur haftigt det kommer bli! star aven pa hemsidan att man kan bli filmad & kopa dvdn, det gillar vi!! nej nu ska jag skriva ut en karta sa att vi aker ratt!!
pusss

happy day



evigheter sen jag skrev! i torsdags var jag med mackan & hans kompis, lag pa stranden & sen at god lunch ihop! sen pa fredagen akte jag och linn till inaloo till botanica, supertrevligt! jag vet inte vad det ar med mig & linn riktigt, vad vi an gor & vilka vi an ar med har vi alltid det alldeles underbart! sen pa lordagen hade vi planerna att aka med seif & jordan till rottnest, men det var tyvarr alldeles for vindigt sa det gick inte. istallet akte vi hem till deras kompis & njot av goda pina coladas pa poolkanten! pa sondagen drog linn & jag till claremont for att titta pa cricket, vi var faktiskt dar i fyra timmar & hur trakig an den sporten ma vara sa ar allt runt omkring riktigt trevligt!! :) kanns knappt som att jag behover namna vad kvallen bjod pa....sunday session!! och det blev sjalvklart en bra kvall!
idag borjade barnen i skolan igen efter deras sommarlov, barnen var hur exalterade som helst och efter veckors tjat om skola var det antligen dags! noah ville forsakra mig pavagen hem fran skolan att han verkligen fick gora laxan sa fort vi kom hem. sotast? ja!
sen ikvall gjorde karin den godaste middagen och vi pratade om att det faktiskt inte ar sa lang tid som jag ska vara kvar nu. jag har redan varit har i ett halvt ar nu.. jag vill inte ens skriva om det! under middagen blev det iallafall skratt och givetvis grat jag en skvatt ocksa. dom ar for bra min aussiefamilj

nu ligger jag och pratar med min raring linnea som det var evigheter sen jag pratade med! underbart! snart ska jag aven skypa med mamma och pappa som har besok av malin och morgan! perfect!!
godnatt!!


RSS 2.0